Foto bij 2.

Justin's p.o.v.

-In het ziekenhuis-

Ik zat bij haar op de kamer in een stoel, te wachten tot ze wakker werd. Met weinig succes eerlijk gezegd. Ik nam haar hand vast en bedacht dat ik haar naam nog niet eens wist. Ik liep naar de gang en vroeg aan de receptie wat de naam is van het meisje op kamer 321 -haar kamer-. "Euhm.. Even kijken meneer Bieber. Haar naam is Lillian Sheckran."
Ik bedankte haar en ging terug naar het meisje, dat blijkbaar Lillian heet.
Toen ik binnenkwam in haar kamer, bewoog haar rechterwijsvinger op en neer, op en neer, op en neer enz. Ik riep mijn moeder meteen, die hollend binnenkwam. "Oh My God, ze wordt wakker, Justin!" zei ze zenuwachtig. "Ik ga een dokter halen!" vervolgde ze haar zin. Ik ging terug zitten en nam haar hand weer vast. "Damn, she's beautiful." fluisterde ik. Ik merkte op dat ze haar ogen samen pitste en terug ontspande. "Lillian?" vroeg ik twijfelend. Ze kreunde en toen opende ze haar ogen. Ze zag me zitten en schrok. "Ontspan je maar." stelde ik haar gerust. "Oh My God. Aren't you Justin Bieber??" vroeg ze verbaasd. "Yes I am, but relax. Do you feel okay?"
"Ja.. Ik denk het wel. Wat is er gebeurd?" Ik zuchtte. "Weet je nog dat je naar mijn concert kwam?" Ze knikte zachtjes. "Wel, tijdens 'One Time' gooide ik mijn pet in het publiek en jij botste met je hoofd tegen het meisje naast je. Toen viel je heel hard op de grond en heb ik het concert gestopt." legde ik uit. "Oh My God you stopped your concert for me?" vroeg ze alsof dat heel raar was. "Ja, tuurlijk. Je lag daar zo goed als dood te bloeden! Weet je wel dat ze je hebben moeten dichtnaaien -oké dat komt raar over- omdat je een gat in je hoofd had??"
Ze bekeek me met zo'n 'omg-gezicht' en ik glimlachte lichtjes. "Shouldn't you be performing right now? 'Cause I don't want you to let your fans down..."
"Hey.. Lillian.. Op dit moment ben jij veel belangrijker!" antwoordde ik. Ze bloosde. "You're cute when you're blushing, Lillian." zei ik verlegen.
Ze antwoordde: "Thanks, but you can call me Lilly, or Lil." "Oh, okay.. Lilly!" Ze lachte met me mee. "Damn she has a beautiful smile." dacht ik. Ze giechelde. "Thanks, Justin." Ik snapte haar niet dus vroeg ik waarom ze dank je zei. "Het is leuk dat je vindt dat ik een mooie lach heb." zei ze. "Did I say that out loud??" bloosde ik. Ze knikte.
Ik begon stilletjes 'One Less Lonely Girl' te zingen. Ze fluisterde mee. Na het liedje zei ik: "You know that I just sang that for you, right?" vroeg ik. "Really? Thank you.." zei ze een beetje verbaasd.
Ik ging korter met mijn gezicht naar Lilly. Toen ze dat merkte kwam zij ook korter met haar gezicht. Onze lippen waren nog maar 1 centimeter van elkaar verwijderd, toen mijn moeder binnenkwam met de dokter en zei: "Justin, ik heb een dokter gevo- Ow. Sorry, storen we?"
"Euhm.. Actually, yes." zei ik verlegen. Mijn moeder liep stilletjes aan achteruit. Toen ze uit de deuropening liep stak ze haar hand op, zei snel 'bye' en draaide zich om terwijl ze wegliep. "Sorry.." verontschuldigde ik me bij Lilly. Ze zei dat het niks was en streelde mijn wang zachtjes. Ik ging terug korter bij haar lippen. Onze lippen raakten elkaar zacht en het voelde geweldig. Het voelde zo.. Zo echt. Ik tikte met mijn tong tegen haar lippen en ze opende haar mond. Onze tongen vonden elkaar en speelden een liefdesspel. De kus voelde geweldig en toen we toch al wel lang bezig waren hoorden we verschillende mensen in koor zeggen: "Oohhh. So romantic!"
We haalden onze lippen van elkaar en Scooter, Kenny, mijn moeder, Chaz, Ryan, Caitlin, Payton, een vrouw die ik niet ken (waarschijnlijk haar moeder) en 2 kinderen die ik niet ken stonden in de deuropening. "H..Hi" zei ik verlegen. Ik zag Lilly vanuit mijn ooghoeken blozen.
Mijn moeder begon: "Euhm.. Justin, this is Lillian's mom." Ze wees naar de vrouw waarvan ik al wel dacht dat het haar moeder was. "Euhm.." ging mijn moeder verder. "We moeten je iets vertellen. Kom je even mee?"
Ik keek even twijfelend naar Lilly die teken deed dat ik mocht gaan. "See you in a minute, Lilly." Ze knikte met een glimlach.




-Op de gang-

"What's up, mom?" vroeg ik met een lach. "It's about Lillian." Mijn ogen werden groot. "What is it? Is something wrong?!" Ik sloeg in paniek.
Mijn moeder begon: "Ze.."




Wat denken jullie dat er is met haar?

De witte kader beneden dient om je reacties in te plaatsen
Het groene vierkant met de duim dient om op te klikken
Het 'abo-knopje' dient om op te klikken

Is het leuk??

Reageer (1)

  • Swaggy

    oké serieus JE MOET NU NU NU NOG EEN HOOFDSTUK SCHRIJVEN!
    ik wil weten wat ze heeft.
    misschien gaat ze wel snel dood of idk.
    dussss snel verder en je hebt trouwens dit
    deel heel mooi gescheven.
    en ik heb een kudo gegeven jeah x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen