Foto bij Uitslag Nominatie's

De bewoners zaten op de rode bank. De stem begon te praten. Willen alle vrouwen naar de kamer van de waarheid komen.. De vrouwen stonden op en liep naar de kamer van de waarheid. Bella kon in de geheime kamer meekijken. Vrouwen de mannen hebben gestemd en er zijn 3 vrouwen die genomineerd staan. 2 vrouwen hebben 0 stemmen gehad dat zijn....................................................................................................... Samira en Angel jullie mogen de kamer van de waarheid verlaten. Iemand heeft 1 stem en 2 mensen hebben 2 stemmen. De rest hebben 3 stemmen. De eerste persoon met 3 stemmen en dus genomineerd is................................................................................................................. Kelly je mag de kamer van de waarheid verlaten. De 2 personen met 2 stemmen en dus veilig zijn.................................................................................................. Demi en Tessa. De 2e genomineerde met 3 stemmen is.................................................................................................................................... Lis.
Je mag ook de kamer van de waarheid verlaten. Kayleigh en Stella en van jullie heeft 1 stem en de ander heeft 3 stemmen en degene die genomineerd is is...................................................................................................................................................................................................... Kayleigh.

De genomineerd zijn bekend. Kelly, Lis en Kayleigh zijn genomineerd een van deze 3 moet in de liveshow het huis verlaten. Wie is jullie favoriet en wie denk je dat er weggaat zet het in een reactie.

Reageer (3)

  • Pia

    Ik denk dat Kelly weggaat en Lis moet blijven !_O_

    1 decennium geleden
  • Tuena

    Lis moet blijven,

    Kelly moet er uit, ze is een beetje sneaky.

    1 decennium geleden
  • CareFree

    Ik vind dat Lis moet blijven, gewoon omdat ik het een leuke naam vind

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen