Foto bij Dag 3

Welkom bij de 3e daily show van Secret Story. Vandaag word er voor het eerst genomineerd. En is Angel's missie geslaagd we gaan het zien in Secret Story.
De dag van de nominaties was aangebroken. De mannen moesten op de vrouwen stemmen. Kelly was aan het slijmen bij Noah en Stefan. Bij Stefan werkte het niet hij liep weg en ging in de slaapkamer bij Lis en Kayleigh zitten. Hij klaagde over Kelly omdat zij zo slijmt ze heeft Noah al in haar macht. Ik ga op haar stemmen dus ik stem niet op jullie. Wil angel naar de kamer van de waarheid komen Angel zat in de kamer van de waarheid. Angel gister had je een missie dat je zogenaamd je lens was verloren die missie is geslaagd je verdient €1000 voor je kluis. Je mag hier met niemand over praten. Je mag de kamer van de waarheid verlaten.. Kelly begon natuurlijk meteen te vragen wat er gebeurd was. Angel zei niks en liep naar de tuin waar Ahmed en Samira zaten. Willen de bewoners binnen 10 seconden naar de rode bank komen. Iedereen rende naar de bank sommige kwamen van buiten. De stem begon te praten. Voordat jullie begonnen hebben jullie de 12 geboden uit jullie hoofd geleerd maar iemand is die vergeten. Stefan jij hield je niet aan het 7e gebod je praatte met Kayleigh en Lis over de nominaties daarom verlies je €1000. Dit was de mededeling.. Kelly moest lachten en Rutger vond het wel grappig. Rutger was eigenlijk de enigste zonder vrienden hij ging buiten zitten. Franklin en Tessa kwamen steeds dichterbij. Lucien wou vrienden worden met Rutger en ging buiten naast hem zitten. Demi vond dat Stella zich raar gedroeg want vannacht hebben ze weer geruild. Demi heeft gezien dat ze de slaapkamer verliet. En ging haar ondervragen Stella hield haar kaken stijf op mekaar. En begon gauw over een ander onderwerp.
Het was avond en de bewoners zaten op de rode bank. Heren jullie mogen gaan nomineren een voor een worden jullie naar de kamer van de waarheid geroepen. En daar mag je je stem uitbrengen veel succes..

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen