Foto bij Dag 1

Hallo allemaal en welkom bij de 1e daily show van Secret Story. Gister zijn de 15 bewoners allemaal het huis der geheimen binnengekomen. En dat is niet zomaar een huis want overal zijn cleus verborgen. En er zitten geheime kamers waarvan we al een weten want daar zit de zus van Stella. Over die cleus gesproken gister is na de show een muzikale cleu het huis ingegaan over het geheim van Stella. Namelijk i all want is you van u2. U2 is 2 stella heeft een zus dus dat betekent 2.
We gaan kijken wat het in huis bracht.

De muziek schalde door het huis. Na 20 seconden was het al voorbij. Stella wist dat de cleu over haar ging maar hield haar mond lekker. Lis keek mysterieus en probeerde het te ontcijferen. Kelly zei opens de titel is All i want is you. Iemand moet een relatie hebben met iemand in het huis. Stella zei meteen ja. Niemand zei meer wat en ze gingen zich voorstellen aan mekaar.
De dag was al snel voorbij en de bewoners gingen naar bed om te kijken wat de volgende dag bracht.

De dag erna werd iederen vroeg wakker. Kelly was als eerste op en ging het ontbijt maken. Rutger en Demi gingen haar helpen. Aan de ontbijttafel begon iedereen te praten over wat ze doen in het dagelijkse leven en waarom ze mee wouden doen. Noah zei dat hij een drugsverslaving heeft gehad en daarom meedoet omdat hij zijn schulden wil afbetalen. Niet iedereen vond dat een goede reden om mee te doen. Kelly vond hem wel leuk en praatte door. In de middag zaten Ahmed,Samira en Angel buiten en ze begonnen al vrienden met elkaar te worden. Ze praatten over Noah en waarom ie meedeed. Ik vind dat geen goede reden om eerlijk te zijn, zei Ahmed Misschien heeft ie helemaal geen drugsverslaving zei Angel lacherig. Maar dat zal wel niet zo zijn.. Sander zat alleen op de bank een boek te lezen. toen de stem opeens door het huis schreeuwde wil angel naar de kamer van de waarheid komen. Kelly zat een beetje verdacht er naar te kijken hoe Angel naar de kamer liep. Kelly begon met Noah te praten over de cleu van gister. Ze weet bijna zeker dat iemand een relatie heeft met iemand. Misschien heeft Angel wel met Ahmed of Rutger maar ik weet het niet. Noah vond dat ze niet te snel conclusies moest trekken.
En toch ben ik er zeker van ik ga Ahmed morgen is ondervragen.

Oeh zal Kelly het geheim van Angel raden en wat moet Angel in de kamer van de waarheid je ziet het morgen in de 2e daily show van Secret Story

Reactie's

Reageer (3)

  • TheCompanion

    Wow!

    1 decennium geleden
  • Emrys

    Word snel morgen D:

    1 decennium geleden
  • CareFree

    Ahhh snel verder!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen