Foto bij Kick-Off show deel 4

Dames en Heren welkom bij het laatste deel van de kick-off show van Secret Story. We moeten nog 5 geheimen onthullen en de laatste 5 bewoners gaan het huis betreden nu gaan we weer 2 geheimen onthullen. De cleuwoorden voor het 10e geheim zijn: goud, wilhelmus en trots Het 11e geheim, vliegtuig, turkije en spanning. Het 10e geheim is: Ik heb goud gewonnen op het wk ateliek onder 23 jaar. Het 11e geheim is Ik zat in het vliegtuig van Turkish Airlines toen ie neerstortte. In de kamer van de waarheid zit Noah om zijn geheim te onthullen. We gaan live naar POrtugal. Noah we zijn onder mekaar en niemand kan ons horen vertel me wat jouw geheim is.. In het introstukje kon je lezen dat ik een drugsverslaving heb gehad en het geld wou gebruiken om me schulden af te betalen. Mijn geheim is: IK heb GEEN drugsverslaving gehad. Ik wil het geld gebruiken om een huis voor me moeder te kopen.
Noah dankjewel je mag de kamer van de waarheid verlaten en niemand vertellen wat hiet besproken is..

In de zaal klonk applaus. Dat betekent dat Noah zijn geheim is dat hij helemaal geen drugsverslaving hebt gehad. Nu staan er 3 andere bewoners klaar voor het huis om te gaan beginnen met Secret Story. Kayleigh, Rutger en Kelly gaan nu het huis in. De blauwe deur ging weer open. Bewoners 11,12 en 13 gingen naar binnen. Kelly was zelfverzekerd en Kayleigh pakte gelijk champagne. Rutger was een beetje verlegen en ging naar de slaapkamer zocht het laatste bed uit.

Dames en Heren begon Marc weer er zijn nog 3 geheimen over die gaan we nu bekend maken. De cleuwoorden voor geheim 13 zijn: Dood,jong en verdriet. Het 14e geheim. podium,Europa en punten en het 15e geheim: Zingen, opnemen, Portugees. Geheim nummer 13 klink als volgt: Ik heb mijn ouders verloren op mijn 8ste. Nummer 14: Ik heb meegedaan aan het Eurovisie Songfestival en het laatste geheim is: Ik heb de titelsong ingezongen van Secret Story. Alle geheimen zijn bekend nu is het de beurt om de laatste 2 bewoners te laten gaan. Demi en Stefan zij gaan nu het huis binnen.

De 13 bewoners waren nog aan het napraten toen de blauwe deur voor de laatste keer openging. Stefan dacht gelijk ohnee we zijn de laatste. Demi ging gelijk zitten en mengde zich in het gesprek. Rutger liep met Stefan naar de slaapkamer en zei dat hun in 1 bed lagen. Stefan vond het niet erg en liep naar de woonkamer. Iedereen zat op de rode bank toen de stem begon te praten. Bewoners ik wens jullie de komende 84 dagen veel succes vanaf nu is Secret Story officieel begonnen..

Marc praatte, Dames en Heren dit was de Kick-Off show elke dag ben ik er met een dagelijkse update en elke week met een liveshow. Ik zie jullie morgen dag.

Reageer (3)

  • TheCompanion

    Oew

    1 decennium geleden
  • Emrys

    Tot morgen (A)

    1 decennium geleden
  • Tuena

    oeww

    Snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen