Foto bij Kick-Off show deel 3

In dit deel otnhullen we nog meer geheimen en treden 5 bewoners het huis der geheimen.

5 bewoners hebben inmiddels hun intrek genomen in het huis der geheimen. Franklin, Tessa, Ahmed, Lis en Samira zitten al op de rode bank. Die rode bank is tevens de bank van het huis waar de stem alle medelingen doet. Voor het huis staan bewoners 6 en 7 klaar, Stella en Noah mogen het huis in. We gaan weer live naar Portugal. Stella heeft natuurlijk haar tweelingzus in de geheime kamer. Ze liepen naar binnen. Stella liep op hoge hakken en Noah op gympen. Stella struikelde bijna over en houten plank. Hallo allemaal riepen Noah en Stella. Noah keek een beetje boos. Ze schudden de handen en liepen meteen naar de slaapkamer. Noah had geluk want er was nog een eenpersoonsbed over. Stella had ook het laatste een persoonsbed. Ze gingen op de rode bank zitten en mengden in het gesprek van de andere bewoners.

Ja straks komen de andere 8 bewoners het huis in. Maar eerste maken we meer 3 geheimen bekend. De cleuwoorden voor het 6e geheim zijn, dun, mooi en gezond het 7e geheim, beroemd, amerika en publiek het 7e geheim Frankrijk, geheimen en huis. Het 6e geheim luidt als volgt. Ik heb Orthoxeria gehad. Het 7e geheim is meteen een goede. Ik heb op Broadway gestaan. En het 8ste geheim is Ik heb meegedaan aan de Franse Secret Story.

3 andere bewoners staan nu klaar om het huis te betreden Sander,Angel en Lucien. Deze 3 bewoners voegen zich bij de 7 die al in het huis in het zitten. En weer terug live naar Portugal. Sander kwam vol zelvertrouwen het huis binnen ruim voor Angel en Lucien die een beetje raarkijkend achtervolgden. Sander lachtte en Lucien keek nog steeds raar. Angel vond meteen een vriend en vriendin. Samira en Ahmed Ze lieten haar de slaapkamer zien Angel moest een twee persoonsbed nemen. Sander en Lucien besloten samen een 2 persoonbed te nemen.
Iedereen zat op de rode bank en Stella telde de bewoners we zijn met ze tienen dus nog 5 personen moesten naar het huis komen.

Reactie's kudo's

In deel 4 en tevens ook het laatste deel komen de laatste 5 bewoners en onthult een iemand zijn of haar geheim en ook de andere geheimen komen aan bod.

Reageer (4)

  • TheCompanion

    Wat is orthoxeria? Nog nooit van gehoord

    1 decennium geleden
  • Pia

    Gauw verder! :9~

    1 decennium geleden
  • Emrys

    COol (A)

    1 decennium geleden
  • CareFree

    oeh snel verder.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen