Foto bij Kick-Off show deel 2

Het tweede deel

De blauwe, verboden deur ging open en Franklin kwam binnen lopen. Hij keek zijn ogen uit. Hij zette zijn zilveren koffertje(klein koffertje waar de belangrijkste spullen in zitten) neer op de tafel. En liep door het huis. Hij zocht de slaapkamer op en pakte meteen het eenpersoons bed stel je voor dat ik met een andere man moest slapen geen zin in dus. Hij pakte een glas champagne en ging op de rode bank zitten. Toen ging de blauw deur weer open en kwam er een meisje uit lopen met groen,roze en blauw haar. Mens wat zag zij er goed uit. Hallo zie ze, ze stak haar hand uit en schudde die van Franklin. Ik ben Tessa zei ze. Heb jij al een bed uitgezocht. Ja ik zou zo snel mogelijk dat eenpersoonsbed nemen. Tessa liep inderdaad meteen naar de slaapkamer. Even later ging ze ook zitten met een glas champagne. Nou laat het spel maar beginnen.

Er klonk weer applaus. Oke dat waren de eerste twee bewoners Franklin en Tessa. Straks komen 3 anderen het huis in maar nu ontrafelen we weer 3 geheimen. De cleuwoorden voor het derde geheim zijn, verliefd, opgelicht en verdrietig. Het 4e geheim wit, weg en slapen. Het 5e geheim is, Buitenland, rijk en verliefd. Het 3e geheim is: Ik was ooit in handen van een loverboy. Het 4e geheim: Ik heb 3 jaar in een coma gelegen. En het 5e geheim: Ik ben getrouwd met een Spaanse prins.

Nu zijn er 6 geheimen blootgegeven dus nog 9 te gaan laten we maar eerst naar het huis gaan waar Ahmed, Lis en Samira klaar staan om het huis in te gaan. Ze stonden voor de deur te wachten totdat ze naar binnen mochten. Ahmed liep als eerste gevolgd door Lis en een verlegen Samira. Franklin en Tessa stonden gelijk op en schudden gelijk hun handen. Ze keken om zich heen en hadden zin om aan Secret Story te beginnen.

Reactie's

In deel 3 van de kick-off show onthullen we nog meer geheimen en komt Stella binnen hoe gaat zij het spel aanpakken

Reageer (2)

  • Emrys

    Snel verder dit is super (A)
    deel 3 deel 3
    Wat een leuke geheimen btw

    1 decennium geleden
  • CareFree

    oeh, snel verder. ik hoop dat er een nieuw hoofdstuk is als ik terug kom van school

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen