Foto bij 012.

Deze foto moest gewoon.

Leora gaf me vriendelijk een catchy witte bikini met pareltjes. 'Hij schijnt niet door.' Zegt ze lachend. Leora was een heel vriendelijk meisje, iemand die perfect bij Cesc past. Niet dat ik Cesc echt ken, maar aan de hand van wat Jack me al vertelde.
Jack Wilshere
'Aaron, Cesc, Nicklas, Samir!' Roep ik de twee voetballende jongens. 'Wat is er?' Cesc schopte de bal weg, die per ongeluk in het zwembad beland. 'Jullie moeten mij helpen, eigenlijk jullie chickies.' Zeg ik en ga op een van de tuinstoelen zitten. 'Vraag het dan aan hen?' Ik zucht en draai met mijn ogen op Samir zijn opmerking. 'Denk je echt dat ze naar mij gaan luisteren?' Ik zag hoe Nicklas met zijn hoofd begon te schudden. 'Precies.'mompel ik. 'C'mon Jackmans, wazzup?' Begint Aaron Ongeduldig. Aaron heeft nooit geduld gehad en dat verminderd nog meer als een voetbal op hem staat te wachten. 'Nou, dus zondag zijn het is het de PFA. Nu wil ik Abigail mee, ofcourse, maar dus ze is niet het bepaald persoon voor kleedjes en stuff..-' 'Ja dat zie je er aan.' Onderbreekt Nicklas me terwijl ik hem een dodelijke blik toewierp. 'Jullie vrouwen moeten met d'r gaan shoppen, morgen. ' Ze knikten en draaiden hun om om terug te gaan voetballen. Pestend geef ik Aaron en Cesc een mep op hun kont en loop weg opzoek naar Abigail, die blijkbaar al ingepalmd was door de WAG's.
Abigail Swanepoel
De seconde dat ik terug buiten stond was ik weer alleen. De onzekerheid sloeg lichtjes toe en ik sloeg mijn armen rond mijn buik. 'Kom we gaan bruinen.' Gilt Adriana, Nicklas zijn vriendin, vrolijk. Laura trok aan mijn hand, maar ik voelde me toch lichtjes ongemakkelijk. Ik was "nieuw" in hun ogen en binnen te kortste keren was ik zoals hun. Ging ik in de zon liggen, designer kleedjes kopen en een duur huis hebben en dat wou ik niet. Ik wil normaal zijn, mijn laatste jaar uit doen en dan gaan werken en een heel klein huisje kopen. Ongemakkelijk neem ik plaats op een van de stoelen, maar loop onmiddellijk naar Jack toe als onze ogen kruisten. Onmiddellijk sloot hij zijn armen om mijn lichaam en ik genoot van zijn vingers die de naakte huid van mijn onderrug streelden. 'Je voelt je ongemakkelijk hier hé?' Hij wist altijd wat ik dacht, hij wist het altijd zodat ik schrik had om te denken. 'Ik wil ergens anders naar toe, alleen met jou.' Mompel ik en voel hoe een traan over mijn wang glijd.

Reageer (3)

  • Gerrard

    Ahw, echt zielig:(
    En omfg die foto oeffff :9~
    Nieuwe abo <3

    1 decennium geleden
  • Navygirl

    Awhh wat sneu(huil)

    Snel verder<33

    xoxo

    1 decennium geleden
  • Heretics

    Die foto zag ik op Tumblr OMFG. :9~ En abby is zielig man :'(

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen