Hier is de kick-off show in deze show gaan alle kandidaten het huis in en maken we de geheimen bekend maar niet bij wie ze horen. 2 kandidaten onthullen zelf hun geheim. Het wordt gepresenteerd door Marc.
Als de stem spreekt dan is dat rood gekleurd.

Hallo allemaal en welkom bij het eerste seizoen van Secret Story op quizlet. 15 bewoners verblijven 13 weken lang in een huis en moeten hun geheim verborgen weten te houden. Dit huis is van alle gemakken voorzien en hangt vol met camera's nergens heb je privacy en hou dan maar je geheim verborgen. Deze 15 geheim worden alleen aan ons bekend gemaakt maar we weten niet bij wie ze horen. 2 kandidaten gaan hun geheim zelf onthullen aan ons. Het huis staat in Portugal en de eerste kandidaat is via de nooduitgang naar binnen gebracht en zit nu in de kamer van de waarheid om aan ons haar geheim bekend te maken. We gaan live naar portugal om te horen wat Stella haar geheim is. In de kamer van de waarheid zitten 2 meiden die erg op mekaar lijken de stem begint te praten. Dames welkom in het Secret Story huis hier gaat het straks allemaal beginnen maar voordat we van start gaan wil ik eerst jullie geheim weten dus onthul jullie geheim. Ons geheim is dat we elke nacht afwisselen met elkaar in het huis. Ons te beurt zit een van ons in het huis en de ander in de geheime kamer. Mooi Bella en Stella jullie spelen onder de naam van Stella en als jullie geheim 2 weken lang volhoud dan mogen jullie allebei blijven zo niet dan moet een van jullie weg. Bella ga nu naar de geheime kamer die zit achter dat kleine luikje. Stella verlaat de kamer van de waarheid en kom zo via de hoofdingang het huis binnen.. Bella kroop door het luik en kwam in de geheime kamer. Stella verliet het huis.

In de zaal klonk applaus en Marc begon te praten. Dus we weten het eerste geheim al dat klinkt als volgt Ik heb een tweelingzus in de geheime kamer. We zullen zien of ze dat vol gaan houden de komende tijd. Het wordt tijd dat we 2 geheim gaan prijsgeven we gaan kijken naar het scherm de 3 cleuwoorden voor het eerste geheim zijn: Eng, S'nachts en zweven. De 3 cleuwoorden voor het tweede geheim zijn: overleven, samen en prijs. De woorden van het eerste geheim waren Eng, s'nachts en zweven. Dat geheim is als volgt: Ik praat met geesten.
Het tweede geheim is Overleven, samen en prijs. kortom ik heb Expeditie Robinson gewonnen. Dus dat betekent dat we straks nog 12 geheimen moeten bekend maken. We gaan kijken naar de eerste bewoners hoe hij het huis betreed. Franklin Brown is de eerste bewoners we gaan nu live naar Portugal
.

reactie's please

Reageer (6)

  • TheCompanion

    COOL!

    1 decennium geleden
  • LoveAgain

    Leeuk:D

    1 decennium geleden
  • Emrys

    Dit is echt zo super (A)
    Love to this story
    hopelijk ga je snel verdre (A)
    Kudo(H)

    1 decennium geleden
  • Tuena

    Snel verder

    1 decennium geleden
  • CareFree

    Jeeej, snel verder jo. ik wil meer

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen