Foto bij 010.

Aigail Swanpoel
Die nacht viel ik in een zalige,droomloze slaap in de armen van mijn personelijke prins op het witte paard, Jack. De zonnestralen piepten één voor één tussen de grodijnen en maakten me wakker, maar er was niemand. Geen Jack, geen Jack's hond waarvan ik de naam nog steeds niet weet, alleen een briefje.
Ik ben gaan trainen, om 12 uur ben ik terug. Waag het niet weg te lopen, want ik vind je hoor, Abigail. Wij gaan iets leuks doen! & Oh, een gelukkige verjaardag al, maar jou verassing(en) komen nog, hehe. Ik hou van je, liefs Jack. ps. Mijn ouders zijn wss thuis, maar ze weten van je komst. Mijn moeder gaat je onthalen met open armen, ZE MOET. pps ik hou nog meer van je als daarnet. <3
Ik zuchtte. Als mijn ouders erachter kwamen dat ik niet op school was, was ik volledig dood. Ik besliste om naar beneden te gaan en kennis te maken met Jack's mama, maar eerst ging ik me terug aankleden. Ik zocht in mijn sporttas naar een skinny en een topje die ik altijd bij had en liep naar de badkamer die ik had ontdekt door het tanden poetsen met Jack. Het is iets kleins, maar een hele gebeurtenis in de wereld van Wilshere. Hij hing zelf helemaal onder tandpasta, de spiegels en de muren. Terwijl ik mijn tanden poetste trok hij gekke bekken waardoor alles eruit kwam. 'Goedemorgen, het was Abigail hé?' Een jonge vrouw die recht ui sex & the city kon komen kijk me vriendelijk aan. 'Ehm, ja.' Ik kon het erop wedden dat haar jurkje van een of andere dure designer is. Ik probeerde ook vriendelijk terug te glimlachen ondanks mijn ochtendhumeur. 'Moet je een ontbijtje?' Vraagt ze en wijst naar de eieren in de pan. 'Ik eet normaal gezien niet, maar het is half twaalf dus graag.' Zeg ik zachtjes en ga aan tafel zitten. 'Ik moet zeggen, Jack heeft smaak. En ohja, gelukkige verjaardag hoe oud word je?' Rateld ze aan een stuk door terwijl ze twee eieren op mijn bord legt. 'Nou 18.' Glimlach ik zachtjes. 'Moet je dan niet naar school?' Ze neemt zelf een bord en komt er bij zitten. 'Ik studeer aan het AMC en ik wou gaan, maar ik mocht niet van Jack.' Ze knikte goedkeurend toen ik de naam van mijn school liet vallen. 'Ik ben sofie, bytheway.' Ik schatte ze rond de 39, maar ze kleedde zich als iemand van twintig.
Jack Wilshere
Ik hoopte echt dat m'n moeder normaal ging doen tegenover Abigail, dat ze haar niet gaat overrompelen met haar dure designer kleedjes of erger nog met mijn kinderfoto's. 'Jackman, waar is mijn shirt?' Riep Aaron dramatisch. 'Oh, dat ligt bij mij thuis.' Merkte ik op met een knipoog van ik-vertel-het-tijdens-het-warm-lopen. 'Trek dit aan!' Grijnst Cesc en gooit een van zijn tshirts naar Aaron. 'Nou, Cesc zo vrolijk. Gebatst met Leora?' Grijnst Andrei terwijl ik zachtjes grinnik. 'Wat grinnik jij nou, Kleintje?' Roept Robin met zijn hilarisch accent. 'Binnepretje.' Mompel ik en ontwijk net een schoen van Samir.

Reageer (2)

  • Heretics

    AHAHA. junge. Cesc heeft gewoon gebatst _O_

    1 decennium geleden
  • Navygirl

    Snel verder:9~

    xoxo

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen