Foto bij kiss me and you can go home

plzz tell my if you like it

Stefan komt een beetje mank aanlopen. Hoezo mank, liep hij net ook al mank? Het boeit me ook helemaal niks, ik wil gewoon naar huis. 'Alsjeblief, laat me gaan.. Ik wil gewoon naar huis,' smeek ik, dan gaat mijn mobiel. Mijn moeder: Soof, eet je thuis of bij Lieke? Als je wilt mag je ook wel blijven slapen. xxx je moeder Demon pakt mijn mobiel af.
'Hé, geef mijn mobiel terug!' roep ik boos. Ik begin nu echt boos te worden en ik wil naar huis. Demon is druk iets aan het typen op mijn mobiel 'Hé, wat doe je?!' roep ik.
'Even jouw moeder vertellen dat je bij Lieke logeert,' zegt Demon lachend. 'Ik ga echt niet met jou mee hoor. Ik denk er nog niet aan. Ik wil mijn mobiel terug en ik wil naar huis.' Ik ben echt een beetje aan het flippen. 'Kus me en je mag naar huis. Dat heb ik al gezegd,' zegt hij.
'Demon laat haar gaan,' zegt Stefan opeens. Ik was helemaal vergeten dat hij er ook nog was.
'Bemoei je er niet mee broertje,' zegt Demon mu een beetje boos, 'of wil je dat ik haar iets aan doe?' Wat bedoelt hij met aan doen? Hij zal me toch geen pijn doen, of wel?
'Als ik je kus, laat je me dan gaan?' vraag ik voorzichtig.
'Natuurlijk schoon hij. Je krijgt je sleutel terug en je kunt gaan,' zegt hij.
'Oké, ik doe het.' Demon komt dichterbij en pakt me vast. Zijn hoofd komt dichterbij en dan raken zijn lippen de mijne. Zijn tong glijdt over mijn onderlip en vraagt om toestemming om naar binnen te mogen. Ik open mijn mond een stukje en zijn tong dringt binnen. Ik weet niet helemaal meer wat ik sta te doen; ik heb nog nooit eerder gezoend dus laat ik me leiden door Demons mond. Na een tijdje stopt hij en kijkt hij me lachend aan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen