Een aantal dagen gaan voorbij en Jesse doet behoorlijk zijn best om mij te irriteren. Hoe ik ook probeer om hem te mijden, hij lijkt wel aan mij te zijn vast gelijmd. Jack, Ramon en Adam kunnen het steeds beter met elkaar vinden en zijn er haast elke dag wel op uit. De kroeg, het strand om te surfen en 'lekkere' vrouwen te spotten zoals Adam het noemde. En ik, ik zit me behoorlijk te vervelen.

'CeeCee?' Hoor ik mijn moeder roepen vanuit de keuken. Op mijn gemak loop ik erheen en kijk haar aan. 'Ik heb Stella aan de lijn voor je.' Ik slaak een korte gil en gris de telefoon uit haar handen. Zodra ik de hoorn tegen mijn oor aandruk en uitzinnig hard hallo er doorheen heb gegild, begint Stella nog uitzinniger te gillen. Het duurt nog even voordat we rustig zijn aangezien we beide zachtjes huilen van blijdschap.

'Stella? Zou je het leuk vinden om hierheen te komen? Ik verveel me dood hier.' Zeg ik en trek een pruil, die zij helaas niet kan zien. 'Lijkt me super! Vinden je moeder en haar vriend het ook goed?' 'Mam?! Stella komt hierheen!' Gil ik en merk het gelach van Stella op en wat vage woorden. 'Wat zeg je?' 'Stella komt hierheen.' 'Wat leuk! Wanneer komt ze?' 'Wanneer kom je Stel?' Op de achtergrond is overleg te horen en al snel is Stella weer aan de lijn. 'Mijn vader regelt nu meteen een vliegticket die ik morgen kan gebruiken, dus ik hoop dat ik morgenmiddag of avond bij jullie op het vliegveld ben.' 'Oke!Wij komen je wel ophalen daar, tot morgen!' 'Tot morgen!' We hangen op en een groots gevoel gaat door me heen. Vreugde. Ik kan haast niet wachten om haar op te gaan halen en haar weer te zien. Het is dan nog niet zo lang geleden, maar ik mis haar zo erg. 'Wanneer komt ze? Morgenvroeg?' 'Ze hoopt er in de middag of avond te zijn.' Mijn moeder knikt en deelt nog mee dat ze het aan Jackson gaat vertellen.

Mensen reageer aub, zeg wat jullie van het verhaal vinden T^T Ik ben de laatste tijd niet meer zo actief omdat ik het eigenlijk niet meer leuk vind om te schrijven aangezien er toch nooit wordt gereageerd..Ik twijfel er zelfs over of ik helemaal hiermee ga stoppen..

Reageer (1)

  • Hopefulness

    Steeds als ik de naam "Stella" lees, denk ik aan disco meisjes... (Komt door een film, lol) AAAHHH JESSE IS SOOOO HAWT<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen