De tweede opdracht van MuseFanatic!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Adaph

    Om even te reageren op Azkaban, dat hoefde ook niet.

    1 decennium geleden
  • Gemeinsam

    Persoonlijk vinden ik en Concrete dat de lyrics niet goed op de beat passen. er zijn stukken die te kort zijn, stukken die te lang zijn en wij vinden dat als je een nieuwe songtekst maakt met het zelfde onderwerp, dat het ritme het zelfde moet blijven.
    Wij zijn dan wel geen jury, maar wilden onze mening toch even geven.

    1 decennium geleden
  • thinkingoutloud

    Mijn persoonlijke beoordeling

    Wauw, ten eerste wil ik zeggen dat het een heel moeilijk liedje en onderwerp is maar ondanks dat heb je het heel erg goed gedaan en herschreven. Mijn complimenten daarvoor. Je hebt het super gedaan en ga zo door!

    1 decennium geleden
  • Adaph

    Mijn persoonlijke beoordeling
    Als eerste wil ik je een compliment maken. Ik verwachtte heel wat van dit liedje en dat heb je wel waargemaakt. Dit is een heel moeilijk liejde, een moeilijk onderwerp en een moeilijke titel. Je bent een hele andere weg ingeslagendn Duffy en dat was precies de bedoeling. Het is een vrolijk en enthousiast liedje met een mooi einde en begin. Heel erg goed gedaan, vooral vanwege het moeilijke liedje! Just keep going in this way!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen