De tweede opdracht van Confringo!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • thinkingoutloud

    Mijn persoonlijke beoordeling

    Ik ben het eens met SjuulMusic. De bedoeling van was dat de songtekst over het zelfde onderwerp ging en niet hetzelfde idee van de originele songtekst. Verder heb je het wel goed gedaan en de songtekst komt goed over. Veel succes volgende keer!

    1 decennium geleden
  • Gubleraholic

    Ben geen jury, maar wil wel even commentaar op geven. Ik vind dat SjuulMusic gelijk heeft. Ik vind dat het songtekst op dezelfde neer komt als die van Beyonce. Je hebt eigenlijk gewoon aangepast. Na ja, je hebt het teminste al ingeleverd. Ik heb nog steeds geen idee voor de mijne..

    1 decennium geleden
  • Gemeinsam

    Ik weet het, deze opdracht vond ik enorm moeilijk + ik ben het niet gewoon van zo'n songteksten te schrijven. Anders pas ik gewoon de tekst aan of behoud ik alleen het rythme, ook het idee niet

    1 decennium geleden
  • Adaph

    Mijn persoonlijke beoordeling
    Om heel eerlijk te zijn, vind ik hem niet zo bijzonder. De bedoeling was dat je een songtekst zou schrijven over hetzelfde onderwerp, niet met hetzelfde idee. Ik heb een beetje het gevoel dat je gewoon de tekst hebt aangepast, terwijl ik zeker weet dat dat niet zo is. Verder vind ik de tekst wel sterk overkomen en je benadrukt, lekker makkelijk wat je bedoelt. Ietjes minder dan vorige week, maar toch weer goed gedaan!

    1 decennium geleden
  • Gemeinsam

    bij de eerste zin moest het look back on those memories ipv back on those memories:$

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen