Foto bij O18

10 reacties = 1000woordjesdeeltje!
*jullie zijn nu allemaal heel nieuwschierig en plaatsen veel reacties*
jullie zijn de allerleukste abo's!

Emily Juilliet Gray.

Anderhalve week later ga ik met Joy naar de locatie, en papa gaat ook mee natuurlijk. We gaan die dag verven en versieren. “Ik heb er zo’n zin in! Niet normaal” zegt Joy als we de deur openen. Ik knik en loop achter papa naar binnen. “Zo, mij lijkt het ’t handigste als jullie meteen beginnen” zegt papa. We knikken beide. “Ik weet nog niet wat ik tegen de muur wil, mijn naam, zestien of beide.”

“Je bent toch zo’n fan van twilight of niet?” vraagt papa me. “Alleen van Jacob!” zeg ik dan. “Hoe heet die in het echt ook alweer?” gaat mijn vader door, ik vraag me af waarom hij zo geïnteresseerd daarin is. “Taylor, Taylor Lautner” “Oke, want ik heb je wel eens horen praten over zijn handschrift” “Jaja” “Misschien kun je daar iets mee doen? Ik bedenk me even. ‘Be safe’ vind ik niet zo’n geschikt handschrift. “Uhm, nee. Ik vind dat niet echt iets voor een feest ofzo” Mijn vader knikt begrijpelijk, terwijl hij echt geen flauw idee heeft waarover het gaat. “Ik zet mijn naam erop” zeg ik vastbesloten en ik pak kwasten en begin met schilderen, Joy helpt mee.

De tijd vliegt voorbij en al snel is mijn naam af. We beginnen met slingers ophangen en ballonnen opblazen. Als ook dat gebeurt is ruimen we de glazen in en zetten we de barkrukken aan de bar, en even later zetten we ook de ‘cadeau – tafels’ en ‘taart-tafel’ op z’n plaats. “Ik heb nog een roze loper geregeld, en zilveren palen met roze lintjes, als ingang, besteld.” zegt papa als we klaar zijn. “Oah wat gaaf!” gil ik. Ik omhels hem. “Geweldig papa!” hij glimlacht. “Maar die worden pas ’s avonds klaargezet, want anders ziet iedereen het al.” Ik knik instemmend.
This is gonna be the best day of my life.

hi!
willen jullie DEZE story van OVERBOARDx ook lezen.
Butterfly fly away ft. Justin Bieber.
jullie zijn schatjes als jullie hem lezen!

Reageer (4)

  • XxDarknessxX

    GEWELDIG <3
    vlug verder !! :D
    Xx

    1 decennium geleden
  • Courageux

    lloveee ittt.
    snel verderr <3

    1 decennium geleden
  • Myss

    snel verderrrrr

    1 decennium geleden
  • beyzos90

    OMG please ga verder Love it!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen