Foto bij 125. Du bist alles was ich bin und alles was durch meine Adern fließt.

Niet veel later stond Tom recht. Ik keek hem vragend aan en hij beantwoorde mijn blik door te zeggen : “ Ik ga Friedolien gaan halen. Tot zo.” Bill knikte even in zijn richting en meteen verliet Tom het huis en hoorde ik hem zijn auto starten en van de oprit wegrijden. Plots schoot mij iets te binnen. “Gaan we deze avond naar ‘De Club’ er is daar zo’n soort van party waar ik en Friedolien andere jaren ook naar gingen.” Ik probeerde mijn meest schattige blik op te zetten. “ Klinkt leuk. Het is lang geleden dat ik en Tom nog eens uit zijn geweest.” Mompelde hij terwijl hij zijn tas koffie terug op tafel zette. “ Dus we gaan?” vroeg ik hoopvol. “Ik denk het wel.” Glimlachte Bill “ Tom zal ook wel graag nog eens weggaan.”knikte hij. Het was even stil tussen ons. “ Ik bel even naar daar zodat ik de zeker ben dat we in de VIP ruimte binnen komen.” zei Bill plots. Hij stond recht en liep naar de telefoon die in de woonkamer stond.

Even later kwam Bill terug bij me zitten aan de keuken en zei hij dat alles geregeld was voor deze avond. “Heb je nog iets leuks om aan te trekken?” vroeg hij plots. “ Ach, ik zal wel iets vinden in alles wat ik meeheb.” Zei ik terwijl ik mijn schouders ophaalde. “Zal ik anders even naar Nathalie bellen, mijn styliste? Zij kan vast wel nog een iets leuks geraken voor deze avond.” Ging Bill verder. “ Dat hoeft niet perse Bill.” zei ik terwijl ik hem aankeek. “ Maar ik wil dat mijn meisje er perfect uitziet!” dramde hij door. Toen hij geen reactie kreeg van me zei hij : “ Kom ik bel haar even, dan kan ze even je maten komen opnemen en die van Friedolien ook en kan ze om iets gaan tegen deze avond.” “ Maar…” mompelde ik maar verder kon ik niet komen want Bill legde me het zwijgen op en ging terug naar de telefoon waar hij Nathalie belde.

Toen Bill maar niet terugkwam uit de woonkamer, besloot ik om op te staan en eens te gaan kijken waar hij zat. Toen ik de woonkamer binnen kwam zag ik Bill in de zetel zitten met nog steeds de telefoon in zijn handen. Op datzelfde moment hoorde ik ook dat Tom en Friedolien op de oprit kwamen aangereden en ik besloot om snel de voordeur maar te gaan opendoen.

“Hey Frie!” zei ik vrolijk toen ik de voordeur opendeed en Friedolien zag naar me toe hinkelen op haar krukken. “ Hoi hoi!” zei ze vrolijk en hinkelde langs me naar binnen. “Doe jij de deur dicht Tom?” zei ik toen ik Tom uit de auto zag stappen. Ik wachtte niet op zijn antwoord en huppelde meteen Friedolien achterna. “ En hoe was het?” vroeg ik toen we door de gang wandelden. “ Goed, de dokter zegt dat ik snel herstel.” Zei ze blij. “ Zoveelste beter,hé.” Lachte ik “ Deze middag gaan we naar het park en deze avond gaan we naar de jaarlijkse party in ‘ De Club’. Bill heeft gebeld en we mogen in de VIP ruimte zitten!” zei ik dolenthousiast. “ Echt waar!” riep Friedolien bijna. Ik knikte enthousiast. Ondertussen waren we de woonkamer ingekomen en had Bill net afgelegd. “ Nathalie komt meteen.” Zei hij vrolijk. “ Nathalie?” vroeg Friedolien verbaasd toen ze in de zetel ging gaan neerzitten. “ Ja, Nathalie, mijn styliste. Ze komt jullie maten opnemen om een kledij te gaan halen voor deze avond.” Zei Bill trots. Friedolien keek mij vragend aan en ik knikte hoofdschuddend van neen. “ Je zult wel zien Friedolien.” glimlachte Bill. Ondertussen kwam ook Tom binnen. “ Vertrekken we dan naar het park?” vroeg hij. “ Neen, Nathalie komt even langs om de meisjes hun maten op te nemen.” Ditmaal keek Tom ons ook vragend aan. “ We gaan deze avond uit.” legde ik uit “ En omdat Bill vind dat wij een nieuwe outfit verdienen, heeft hij Nathalie gebeld.” “ Jij vind ook altijd een excuus om met kleren bezig te zijn,hé.” Mompelde Tom tussen zijn tanden door. Bill glimlachte trots en zei : “ Het is maar een kleine verslaving broertje.”

Reageer (9)

  • lunarosa

    Geweldig verhaal! Aangezien ik al zo'n 6 uur jouw verhaal aan het lezen ben lijkt het mij nu slaaptijd voor vandaag haha. Maar ik ben er helemaal weg van! Morgen ga ik verder haha! (H)(flower)

    9 jaar geleden
  • Sieennn

    Snel verder! :)

    1 decennium geleden
  • AmenFashion

    snel verder! x.

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Dat excuus ken ik, ik gebruik het ook vaak als men ouders aan het klagen zijn dat het geld op mijn bankkaart bijna op is omdat ik te veel ben gaan shoppen. :P Bill is wel lief dat hij dat doet! :)
    Snel verder!
    x

    1 decennium geleden
  • MrsGrey

    :P
    door

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen