Sorry peopletjes, we hebben geen mogelijkheid gehad om af te spreken, maar dinsdag kan het weer :D En nu een extra lang hoofdstukje omdat jullie zo geduldig zijn geweest ;)

'Hoe gaan we?'vraagt Jake. 'Ik laat Angel liever niet alleen. Als je het niet erg vind om nog een keer achterop te zitten.'Jake kijkt twijfelend, maar stemt dan in. 'Emily,'vraag ik terwijl ik de keuken in loop. 'Waar zijn mijn paardenspullen?''Ik heb ze opgeborgen in het schuurtje,'zegt ze. Ik loop naar buiten en haal Angel. Snel zadel ik haar op. Ik ben super hyper, ik heb super veel zin om met Jake te gaan shoppen. Het voelt wel alsof ik ze gebruik, dus ik ga zo snel mogelijk een baantje zoeken om ze terug te betalen, of ze willen of niet. Ik help Jake met opstijgen, het is grappig om hem op een paard te zien zitten. Al helemaal omdat hij zo enorm is. Behendig spring ik voor Jake op Angel. 'Je moet wel zeggen waar ik naar toe moet, ik heb geen idee.'Jake knikt. Hij heeft zijn armen iets te beschermend om me heen geslagen, alsof ik er elk moment weer vanaf kan vallen. Ik vind het irritant, want ik kan al langer paardrijden dan ik kan lopen.

Na twintig minuten komen we in een klein, schattig dorpje. Ik stijg af en kijk Jake lachend aan. Nou mag hij het lekker zelf doen. 'Help je me niet?'vraagt Jake nerveus. 'Ja,niet dus. Als je valt ben ik plat, dus val niet op mij.'Ik houd van sarcasme. 'Ik zou je nooit pijn doen,'zegt hij met grote puppyogen. Wat wil hij van me? Ik vind hem een beetje te aanhankelijk. Ik heb nooit veel vertrouwen gehad in mensen door mijn ouders en broertje, maar dit begint echt eng te worden. We lopen een klein winkeltje in. Er is weinig keuze, maar alles is beter dan wat ik nu aan heb. Ik zoek een leuke driekwarts spijkerbroek uit en twee lange broeken. Ook vind ik na even zoeken twee bijpassende bloesjes. Omdaq Jake zegt dat het hier nogal vaak koud is koop ik ook een trui. Op aandringen van Jake ook nog een jurkje. Toen ik de lingeriewinkel in wilde lopen gaf ik Jake een schop. 'Ga weg,'lachte ik. 'Oké baas,'zegt Jake met zijn puppyoogjes. Ik krijg de rillingen daarvan. Ik zoek vlug wat setjes uit, betaal en ga weer naar buiten. Ik voel me wel schuldig, want Jake heeft veel te veel geld aan me uitgegeven. 'Zullen we nog wat gaan drinken?'vraagt Jake. 'Je hebt al veel te veel geld aan me uitgegeven.''Begin nou niet weer over geld. Ik vind het niet erg. Kom op, ik trakteer,'antwoordt Jake. 'Oké, maar al die kleren betaal ik je terug. Ik moet sowieso een baantje zoeken.'

Als we gezellig iets zitten te drinken begint Jake weer met een hele rits vragen. Heel fijn, niet dus. Over waar ik woonde, mijn vriendinnen en nog veel meer. Uiteindelijk komt hij bij de vraag: 'Hoeveel vriendjes heb je gehad?'Ik vind alle vragen irritant, maar deze het meest. 'Ik zei je, ik had geen vrienden, laat staan een vriendje.'Jake lijkt heel erg verbaasd. 'Nooit?' Ik voel me beledigd. Het komt over alsof dat heel raar. Hij ziet dat ik me beledigd voel en zegt:'Het was geen belediging, ik ben alleen verbaasd dat zo'n leuk meisje als jij nog geen vriendje heeft gehad.'Ik moest blozen, natuurlijk, alleen hij kan zoiets verzinnen. 'Zullen we naar huis gaan? Het wordt al laat,'zeg ik om de genânte stilte te verbreken. We rijden zwijgend naar huis toe. Na Angel afgezadeld te hebben plof ik op mijn bed neer en val direct in slaap.

Reageer (2)

  • BeautyBitch

    snel vederrrrrrrrrrr

    1 decennium geleden
  • Catmom

    leuk!
    snel verder please?
    ik vind jake zo sgattig!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen