I love jullie reacties!!!
En daarom speciaal voor jullie nog een deeltje!!
En als jullie weer lief reageren komt er vanavond nog een, en die wordt heel spannend!!! *hint,hint* (:

Langzaam loop ik een kamertje ergens in het politiebureau in. Ik ga op een stoel zitten. Ik kijk naar de politieagent tegenover me. Hij heeft een vriendelijk gezicht met blauwe pretoogjes en een zwarte snor. “Kun je me precies vertellen hoe Mathijs eruit ziet”vraagt hij vriendelijk. Ik slik moeizaam en bijt op mijn lip. “Hij is lang en blond” begin ik maar de man onderbreekt me. “Weet je precies hoe lang?” vraag hij. Ik denk even na. “Ik weet het niet precies maar ik denk ongeveer 1,85 meter”zeg ik. De man knikt. “Ga verder”zegt hij. “Hij heeft warrig blond haar en blauwe ogen.”zeg ik. De man noteert wat op een notitieblok. “Weet je wat hij droeg op de bewuste dag?” Ik schud mijn hoofd. “Nee, ik was op vakantie met vriendinnen toen ik het nieuws hoorde”zeg ik. De man knikt en staat op. “Wij gaan ons best doen uw vriend te vinden”zegt hij. Ik sta op. “Zodra we meer weten nemen we contact met u op”zegt hij en hij begeleid me naar de deur.”Dank u wel”fluister ik. Buiten staat Richard op me te wachten. Zwijgend lopen we naar zijn auto. Zolang mijn moeder in het ziekenhuis ligt blijft Richard bij ons, zodat ik niet alleen thuis ben. Als we thuis komen zeg ik tegen Richard dat ik meteen naar bed ga. Ik loop de trap op naar mijn kamer. Ik ga in bed liggen en verwacht dat ik niet zal kunnen slapen. Maar voordat mijn hoofd het kussen raakt ben ik al weg.

De dagen erna beleef ik in een soort roes. Mijn moeder heeft alleen een hersenschudding en mag na een week al naar huis. Ondertussen is er nog geen nieuws over Mathijs. Ik ben al een paar keer verhoord. Zelf besteed ik de dagen met het zoeken naar Mathijs. Ik heb onderhand mijn scooterrijbewijs en ik rijd de hele dag rond, zoekend naar Mathijs. Als eerste ben ik gaan kijken op het eilandje, maar daar was hij niet. Bij het aanzien van het bed, en terugdenkend aan onze eerste nacht ben ik in tranen uitgebarsten en heb ik uren op de grond liggen huilen.
Ondertussen is er een landelijk opsporingbericht uitgegaan en wordt iedereen verzocht uit te kijken voor Mathijs. Maar er heeft nog niemand gereageerd.

Reageer (3)

  • Kurt

    Omg, waarom is een relatie nooit koek en ei!
    Er moet echt altijd wel iets fout gaan.. -kijkt de schrijfster boos aan, jij dus-
    Haal Mathijs terug en wel nu!
    Huilt..
    WE WANT MATHIJS BACK!
    Grrrrr. ik stuur mijn hond op je af hoor! Shit ik heb geen hond..
    Ik stuur mijn broertje op je af hoor. En hij is eng. By the way, mijn moeder knikt nu hé. Dus moet je na gaan hoe eng!
    Oké, genoeg geluld (A)
    Snel verder jij!
    (flower)(flower)(flower)

    1 decennium geleden
  • Alissaatje

    Nee, waarom Mathijs:|

    Hij moet terug komen(huil)

    Snel verder!(flower)

    1 decennium geleden
  • Dinnetje

    Ik wil zo graag Mathijs~ zometeen heeft ie geheugenverlies en kent hij haar niet meer, dat zou pas zielig zijn(huil)
    Ik wil echt dat ie snel word gevonden!

    Snel verder(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen