Foto bij #10

Molly POV :`

Wat was die avond geweldig, nouja dat aws elke keer als ik met Cody was. Toen we weer naar huis gingen vroeg Cody of ik mocht blijven slapen en of ik dat wilden. Ik vond het een super leuk idee en gaf hem een knuffel. We waren weer in het hotel en ik zei dat ik mijn spullen ging halen. Hij knikte en vroeg daarna of hij mee moest lopen. Ik lachte en dat was dus een ja. We liepen richting mijn kamer... Cody ik blijf hier nog maar 20 dagen en ik wil niet weg,
niet van jou weg van hier... Molly ik ook niet weg van jou! Wait a minute... misschien kan ik mijn moeder over halen om hier te gaan wonen of nouja in jou straat of daar nog geen 5 min. vandaan.
Ja, dat lijkt me dus echt een goed idee en hij grinnikte. In middels had ik al mijn spullen ingepakt en we gingen weer. Toen we bij zijn kamer kwamen hoorde ik een gelach die ik kende. Cody maakte de deur open en ik zag mijn moeder in de bank zitten, ze keek me blij aan. Mam, ik moet je iets vertellen... sinds ik Cody ontmoet heb wil ik eigenlijk niet meer terug naar huis maar bij Cody blijven. Molly ik weet pricies wat je bedoelt en de ouders van Cody oook. We hebben daarom besloten dat we zo lang bij hun mogen wonen totdat we onze eigen woning hebben gevonden. Ik had er dus echt geen woorden meer voor en gaf mijn moeder een super grote dikke knuffel!
Ik keek Cody aan en het leek of hij wel kon huilen. Hij gaf me een kusje op mijn wang. Zullen we even naar mijn kamer gaan vroeg hij, ik knikte. Op zijn kamer gaf ik hem een kus op zijn mond en zei dat ik heel erg van hem hou. Hij zei pricies het zelfde en vroeg of ik zijn vriendinnetje wilden zijn. Ik kon wel huilen en zei ja, daarna onstond onze eerste echte zoen.
________________________________________________________________________
Graag more reacties, misschien reclame maken;$.
×××

Reageer (2)

  • AnnekexXx

    oooooooooh, snel verder!

    1 decennium geleden
  • Mathiii

    zo romantisch!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen