nummer 6 mensjes!:D:D

Veel plezier!

en bwt, alles is vanaf nu in de uitkomst.. dat is wat makkelijker lezen voor jullie en makkelijker maken voor mij.

Bye ByE!

dat plaatje bij de uitkomst van Gussie is echt zo cute!:DxD


A new girl.. for Gustav???
Gustav zit tv te kijken en kijkt om als hij mij hoort gapen, als ik er aan kom lopen. “Goeie morgen!” zegt Gustav vrolijk. Ik kijk hem aan “Goeie morgen.” Ik gaap nog eens en ga aan de eettafel zitten. Er staat gelukkig al eten op dus ik hoef niet nog eens helemaal naar de keukenkastjes te lopen. “Slecht geslapen?” vraagt Gustav. Hij heeft blijkbaar mijn slaperige kop gezien en ik haal mijn schouders op. “Gaat.” Ik pak een kom gooi d’r cornflakes in en giet er dan melk overheen. Ik hoor dat er iemand naast me komt zitten en ik kijk op. “Alweer cornflakes?” Liz kijkt me met een grijns aan en pakt zelf wat brood en beleg. Ik weet dat ze cornflakes haat en ik kijk haar grijnzend aan. “Jep, en jij zo te zien weer eens brood.” Zeg ik en ik knik naar haar broodje. Ik hoor haar grinniken en ik pak een lepel en stop het in het bakje. Ik haal die er opnieuw uit en de melk druipt van de lepel af.

[Elizabeth pov]:
ik neem een hap van mijn broodje terwijl Bill naast me van zijn cornflakes eet. Alleen al bij die gedachte krijg ik de rillingen over mijn lijf. Ik heb een T-shirtje aan dus Bill kan zien dat ik kippenvel heb. Hij kijkt me grijnsend aan en ik lach lief terug. “Goeie Morgen!!” ik hoor hoe Tom geeuwend er aan komt lopen en een arm om me heen slaat. Ik draai mijn gezicht naar hem toe en ik geef hem een zoen. “Goeie morgen schat.” Zeg ik terug en Tom gaat tegenover me zitten. “Is Georg nog niet wakker?” Gustav kijkt ons vragend aan. “Die ligt nog te snurken.” Grapt Tom en Bill grinnikt. Ik schud mijn hoofd en eet verder. Soms…
die middag stopt de bus voor een hotel en er staan zoals gewoonlijk een paar fans voor de deur te wachten. Ik ben egt benieuwd hoe ze dat altijd te weten komen echt waar.
Ik had mijn spullen al weer klaargemaakt zodat ik direct het hotel in kon lopen. “Lekker druk.” Georg kijkt uit het raam en zwaait naar de fans. Ik loop grinnikend naar hem toe en kijk ook het raam uit. “Inderdaad.” Knik ik en Georg kijkt me met een grijns aan. ik kijk opnieuw weer naar buiten en tegelijkertijd hoor ik de deuren van de bus opengaan. “Tom!!” hoor ik Bill roepen en ik draai me om. Bill rent de bus door en stopt hijgend bij de busdeuren. “Wacht nou ff. Totdat we met zijn allen de bus uit gaan! Anders komen ze allemaal naar binnen.” Hoor ik Bill fluisteren en Tom knikt. Ik schud lachend mijn hoofd. Meestal gaat dat zo. Tom wil altijd als eerste de bus uit zijn, waarschijnlijk zodat hij als eerste een kamer uit kan zoeken. De deuren gaan weer dicht en ik zie hoe de fans omkijken naar de deuren.
“Zullen we maar gaan?” stelt Gustav voor en hij kijkt ons allemaal aan. ik knik en loop met de jongens mee.

[Gustav pov] :
Ik kom als eerste buiten en de fans komen direct op ons afgelopen. “Handtekening!!” gillen ze allemaal en ze vormen een rondje om ons heen. er zijn zoals gewoonlijk ook een paar jongens die bij Liz om een handtekening vragen. Ik kijk voor me en er staat een meisje voor me met lang blond haar. Ik glimlach vriendelijk naar haar en ze kijkt me een beetje verlegen aan. ze houd de cd Zimmer 483 vast en maakt me duidelijk dat ik daar mijn handtekening op moet zetten. Ik pak, terwijl ik naar haar blijf kijken, de cd en de stift die ze in haar andere hand vast heeft, aan.

Reageer (1)

  • Heartless

    TEN EERSTE !
    Gustav is altijd cute (A)
    TEN TWEEDE !
    Ik hou van Gustav (A)
    EN TEN DERDE !
    Jij moet nu heel snel verder :D
    maar ik ga nu eerts je diru lezen :D
    Doeg.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen