okey ehhmmm waar waren we ook alweer gebleven...

i don't kweit neit!! (sorry zegt mijn moeke altijd en ze heeft me aangestoke:P)

aaahhh... ik weet 't weer!!...

we zaten in Tom's pov:

Ik ga met mijn wijsvinger over haar wang heen en kom iets dichter bij haar liggen. We liggen eigenlijk nogal raar hier… dat komt waarschijnlijk omdat dit niet voor 2 personen gebouwd is… Liz ligt met haar benen over die van mij heen, najaa,, laten we zeggen dat we in een stevige omhelzing liggen. Ik geef haar een zoen en ik merk hoe ze een dread rond haar vinger draait. “Tom…?” vroeg Liz na een tijdje toen we nogsteeds niks tegen elkaar zeiden. “Ja?” zei ik terug. “Hoelang… voel je eigenlijk al wat voor me?” vroeg ze en ik keek haar verbaast aan. ik dacht even na en zei toen: “Al een paar maanden, denk ik…” ik voelde dat ik rood aan liep en ze lachte me liefdevol toe. Ik kwam weer wat dichter naar haar toe en dit keer begon ze mij te zoenen. Egt zo heerlijk! En zo voorspelbaar… in de keren dat ik met haar gezoend heb, is er een mega schakel in mezelf omgegaan. Ik weet niet zeker of zij dat ook zo voelt, maar ik weet wel, dat dit gevoel dat ik voor haar heb, anders is dan voor alle andere meisjes op deze hele planeet! We bleven doorzoenen en ik voelde haar tong langs mijn lippen glijden. Ze stopte bij m’n piercing en ging daar aan likken. Ik had mijn ogen gesloten, maar wist dat Liz ze alsnog kon zien. Ik opende ook langzaam mijn mond en haar tong gleed langzaam in mijn mond. Ik duwde speels haar tong weg met die van mij en ik beet zachtjes op haar onderlip. Mijn hand gleed over haar rug en ik draaide me boven op haar. We stopten even en ik grijnsde. Ik keek recht in haar bruin/ groene ogen die steeds dichterbij kwamen. Als gevolg dat ze me opnieuw zou zoenen, maar dit keer trok ik speels mijn hoofd weg terwijl ik nogsteeds op haar lag. Ze keek me verbaast aan en ik grinnikte. Ik begon haar nu hevig te zoenen en ik voelde dat ze een kleine grijns op haar gezicht kreeg. Ik gleed met mijn ene hand onder haar shirtje en ging met de andere hand door haar prachtige, zwarte haar heen.

[Elizabeth pov]:
....

ik voel hoe zijn hand door mijn haar gaat en zijn andere hand onder mijn shirtje gaat. Ik had mijn handen ook al onder zijn shirt zitten en tikte met mijn nagels over zijn rug heen. ik hoorde hem heel zacht kreunen en ik sloot nu ook mijn ogen. Hij is egt zo cute!! Zijn piercing versterkt elke aanraking op mijn lichaam, die hij maakt als hij me steeds lager begint te zoenen. Met gesloten ogen lig ik hier te genieten en laat ik hem me zoenen. Als hij stopt komt er een kleine zucht van verlanging uit mijn mond en legt hij langzaam zijn hoofd weer voor de mijne. Zijn pet is half afgezakt en de uiteinden van zijn dreads liggen bewegingsloos op zijn schouders. Ik voel hoe hij mijn hand pakt en ik verstrengel onze vingers in elkaar. Opnieuw staren we elkaar zonder iets te zeggen, aan. de stilte word alleen verbroken door gelach van Bill, Georg en Gustav en wij zeggen niks. Door het raam aan het uiteinde van dit bed, kan je de lantarenpalen voorbij zien flitsen, terwijl de bus voortrijd. De lichten weerspiegelen in de donkere ogen van Tom en brengen een bepaalde gloed uit. ik vind dat er eigenlijk niet meer nodig is dan dit, om hem mijn liefde voor hem te tonen. Ik weet het klinkt nogal raar dat ik dit nu al denk, ondanks dat we nog maar net een paar uur met elkaar hebben. Maar toch, het voelt voor mij alsof dit al een eeuwigheid is. en dan ben ik ook al heel wat maanden op hem verliefd…:P dus dat zegt genoeg…

saaaiiii//////
gaat wel
leuk!!

zijn wijsvinger en middelvinger strelen mijn wang en glijden langzaam naar mijn kin toe. Ze duwen mijn kin nog ietsje omhoog en ik zie dat hij opnieuw over zijn piercing likt. Hij grijnst maar zijn ogen stralen een serieuze gloed uit waardoor het alleen nog maar echter lijkt. Dit mooie moment wordt gestoord door een luid geschraap van een keel en ik kijk om. Tom kijkt over mijn schouder naar de deurpost en we zien daar allebei Georg staan. “Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ga slapen.” Bromt hij. “Hoe laat is het dan?” vraag ik en ik merk zijn niet zo blije gezicht op. “Half 12.” Zegt hij zonder nog een blik op mij of Tom te vestigen en hij loopt naar zijn bed toe. Ik kijk Tom even aan en ik merk dat hij ook gemerkt heeft dat Georg niet zo goedgehumeurd is vanavond. Ik bedoel, hij kan redelijk serieus zijn, maar hij lacht meestal en is niet vaak boos. Geïrriteerd wel, maar boos niet. Georg blijft even stil staan voor zijn bed met zijn rug naar ons toe. Ik stap voorzichtig onder de omhelzing van Tom door en loop de kamer uit. dat doe ik meestal. Ik weet eigenlijk nogsteeds niet waarom… is een gewoonte geworden :P. ik denk zodat de jongens en ikzelf wat meer privé hebben… niet dat dat nu nodig is bij mij en Tom… maar achja… ik loop naar de douche toe, waar gelukkig nu niemand is en ik kleed me even snel om.

uitkomst!!!!
saaaai voor de zoveelste keer! saai!!
er valt mee te leven...

jaa
[Bill pov]:

ik wordt wakker met barstende koppijn, al weet ik niet hoe het komt. Zal wel weer te veel gewoeld hebben in m’n slaap waardoor ik tegen de muur ben aangeknalt. Ik wrijf met mijn hand over mijn hoofd heen en ga draaierig rechtop zitten met mijn voeten aan de zijkant van het bed. Ik zie dat Gustav zoals gewoonlijk al is opgestaan. Ik sta met moeite op uit bed en wankel naar de gezamenlijke kamer in mijn pyjamabroek. Mijn ogen zitten nog voor de helft dicht en kan met moeite overeind blijven omdat ik nog half slaap.



maybe//
.

nein.
tja... wat zal ik nu togh motte zegge....

Reageer (1)

  • Heartless

    meer meer meer !
    maar dan wel alles in de uitkomst ? (A)
    leest makkelijker :D
    Doeg.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen