jaaa... de volgende mensen..!! Tom wou je dus iets vragen....

“…mijn meisje wil zijn.” zei hij in een adem. Mijn mond viel open van verbazing. Wow, Tom… je bent zo geweldig!! Spookte er door mijn hoofd en ik kreeg een kleine grijns op mijn gezicht. Tom daarentegen keek me hoopvol aan. “Ik… ja!” zei ik stotterend en Tom kreeg nu ook een grijns op zijn gezicht en zuchtte opgelucht. “Ik was even bang dat je nee zou zeggen!” zei hij en ik keek hem met een glimlach aan. ik was dus eigenlijk al jaren verliefd op Tom, alleen het domme is dat ik nooit echt achter hem aan durfde te gaan. Stel je voor hij zou nee zeggen! Sta je ook lekker voor lul. Maarja… alsnog is het voor mij goed gelopen. Tom kwam opnieuw weer dichterbij met zijn gezicht en begon me voorzichtig op mijn lippen te zoenen. Ik zoende liefdevol terug en deed mijn ogen dicht. Er zijn al heel wat meisjes voor mij geweest, maar ze hebben nooit een woord losgelaten over hoe goed Tom wel niet kan zoenen!! En ik kan me nogsteeds niet geloven waarom niet. Terwijl we zoenden voelde ik zijn lippiercing over mijn lip gaan. Al snel voelde ik zijn mond een stukje opengaan en voelde ik niet veel later zijn tong tegen mijn lippen strijken. Ik opende mijn mond en ik liet hem mijn tong zoeken. Ondertussen pakte Tom me bij mijn heupen en ik sloeg mijn armen om zijn nek heen. er ging een rilling over mijn rug heen toen hij met mijn tongpiercing ging spelen en hij drukte me voorzichtig tegen de muur. Na een tijdje stopten we en keken we elkaar zwijgend in de ogen. “Weet je dat jij van die mooie ogen hebt.” Fluisterde Tom en hij keek me met een lief gezichtje aan. ik knikte en zei: “Nu wel ja” Tom grinnikte en ik gaf hem nog een snel kusje. Hij grijnsde zijn mooie tanden bloot en ik kreeg weer een geweldig gevoel in mijn buik. Zijn handen stonden naast mijn hoofd tegen de muur gedrukt en ik bleef hem aankijken.

...
...
...

D’r werd op de muur geklopt en ik keek over Tom zijn schouder heen om te zien wie het was. Tom draaide zich om en ik kon nu langs hem kijken. Opnieuw was Bill degene die ons stoorde en hij hield iets in zijn handen. Bill schraapte zijn keel toen hij onze aandacht had en zei: “Liz, er is telefoon voor jou.” Hij hield zijn mobiel omhoog. Ik keek Bill niet begrijpend aan en ik keek even naar Tom. Tom keek me ook al aan en ik liep langs hem om de telefoon van Bill over te nemen. Normaal wordt ik altijd gebeld op mijn mobiel en niet op die van Bill… najaa… nee nooit… ik nam zijn mobiel en hield ‘m tegen mijn oor. “Hallo??” vroeg ik verbaast en ik keek een beetje ongemakkelijk naar de grond. Bill en Tom staarde allebei naar me en dat maakte me nerveus. Het was nogsteeds stil aan de andere kant van de hoorn en ik begon nu aan een plukje van mijn zwarte haar te frunniken. “Hallo??” zei ik nu iets duidelijker en krachtiger. Het was weer even stil en toen hoorde ik: “Liz, ben jij dat??” ik fronste mijn wenkbrauwen. “Ew, Ja!” zei ik op een nogal bitchie toon. Ik hoorde hoe Tom grinnikte. “En met wie spreek ik??” vroeg ik nogsteeds op diezelfde toon en ik keek naar Tom die me met een glimlach aankeek. Kijk en hier kan ik dus niet tegen… mensen vragen of ze mij aan de telefoon mogen en dan gaan ze alsnog vragen of ik ’t ben… sommige mensen kunnen daar nogal raar op reageren, vooral als ze mij niet kennen. Maar die reactie dan vind ik altijd zo leuk. “Met Melissa hier!” hoorde ik een meisjesstem aan de andere kant van de hoorn klinken en mijn gezichtsuitdrukking ging van geïrriteerd naar vrolijk. “Heeey Melis!!!” riep ik en ik kreeg een grijns op mijn gezicht. “Hoe is het meis?” vroeg ik. Ik ben nu op tour ja met de jongens en daarom zie ik mijn vriendinnen uit Nederland al helemaal niet. ik heb geluk dat die vlak bij de grens van Nederland/ Duitsland wonen en dat we dus wel vaak afspreken. Ik heb ook wel vriendinnen uit Duitsland hoor…:p

...
...
...

“Goed hoor met jou??” vroeg Melissa. “Ook! Alleen weer lekker gespannen.” Zei ik grinnikend. Ik merkte terwijl ik met Melissa praatte dat Bill naar Tom toe liep en hem wat toe fluisterde. Ik besteedde er geen aandacht aan en praatte rustig verder. Ik lette niet meer op de jongens en toen ik na een tijdje ophing zag ik dat ze weg waren. Ik slaakte een diepe zucht en liep met Bill zijn mobiel naar de woonkamer van de bus. Bill hoorde me en keek op. Tom zat met de rug naar me toe en ik maakte Bill duidelijk dat hij niet moest zeggen dat ik hier liep. Bill begreep me en praatte weer verder. Ik sloop op mijn tenen naar Tom toe en hield mijn handen voor zijn ogen. Hij sprong een eindje de lucht in en probeerde zich om te draaien. Ik liep met zijn bewegende hoofd mee en ik verhief mijn stem en zei: “Tom Kaulitz… wie ben ik?” ik voelde Tom zijn wimpers tegen de binnenkant van mijn handen en ik beet op mijn onderlip om niet te lachen. volgens mij doet hij dat expres!! Toen Tom na een tijdje nog niks had gezegd en zijn wimpers voor de zoveelste keek mijn hand raakten, kwam er een haast onhoorbaar geluidje uit mijn mond en Tom riep: “Elisabeth!!” ik schrok toen Tom zich snel omdraaide op zijn stoel en me nu recht aankeek. Tom legde zijn handen over zijn stoelleuning, op mijn heupen, vlak bij mijn kont en ik steunde met mijn armen op zijn schouders. Niet al te hard natuurlijk! Georg en Gustav die er ook bij zaten keken vragend van mij en Tom naar Bill en Bill haalde met een glimlach zijn schouders op. Ik zag ze kijken en dus draaide ik m’n hoofd naar hen toe en glimlachte ze vriendelijk toe. Tom bleef me opnieuw steeds aankijken. “Ga zitten!” zei hij toen en ik keek hem lief aan. hij draaide zich opnieuw om zodat ik op zijn schoot kon gaan zitten. Toen ik zat legde Tom zijn kin op mijn schouder en legde zijn armen om mij heen. Georg, Bill en Gustav praatden verder over de concerten en de liedjes. “Morgen zijn we toch bij het hotel?” vroeg Gustav en hij wiebelde een beetje heen en weer op zijn stoel. Ik zag hoe Bill knikte en dat Gustav af en toe een blik richtte naar de plee. “Mot je naar de plee ofzo??” zei Georg met opgetrokken wenkbrauw tegen Gustav. Gustav keek hem aan en spurtte toen zonder iets te zeggen naar de plee. Het was stik zodra Gustav de wc-deur dichtdeed. Tom zat me een beetje te blazen in mijn oor en ik giechelde. “Whaha, Tom kappe!” gierde ik en ik porde Tom in zijn zij. Maar Tom hield niet op en gaf me toen kleine kusjes in mijn hals. “Ey, stelletje kinderen, kunnen jullie dat ook op jullie kamer doen?” vroeg Bill fronsend naar mij en Tom. Tom stopte en keek me aan. ik haalde mijn schouders op, stond op en ging achter Tom staan. “Is goed.” Tom stond ook op en liep voor mij naar onze kamer. Gustav kwam net de wc uitgelopen en zag mij samen met Tom weglopen.

...
...

Liz en Tom.... hoe gaat dat samen???
[Georg pov]:
ik zag hoe Liz bij Tom op schoot zat en kreeg een drang om haar van zijn schoot af te trekken. Waarom krijgt Tom altijd zijn zin! Ik bedoel ze is een heel mooi, lief en schattig meisje. En dan kan ik ook nog wel even doorgaan. Ze is echt zo leuk!! en dan valt ze voor Tom. Naja er valt niet veel aan te doen. Tenzij dat ik met haar ga praatten en maar hopen dat ze hetzelfde voor mij voelt. Ik hoorde Bill iets zeggen tegen Liz en Tom, dat ze hun kleffe gedoe maar op hun kamer moesten doen. Ik schrok op en zei: “Ja en dan tref ik ze zeker straks met z’n tweetjes op de grond aan!” ze hadden het volgens mij niet eens gehoord! Ik slaakte een zucht en ik merkte dat Bill me verbaast aankeek. Ik rolde met mijn ogen en ik liet mijn hoofd op mijn armen, op de tafel vallen en schudde toen met m’n hoofd. Daar heb ik dus zo géén zin in!! Ik hoorde Gustav zeggen: “Waar gaan die twee heen?” “Plezier maken.” Mompelde ik en ik merkte dat Gustav me niet begrijpend aankeek. Ik hief mijn hoofd weer op en Gustav ging recht tegenover me zitten. "Wat is er met jou aan de hand?” vroeg Bill verbaast aan me en hij keek me aan. ik schudde mijn hoofd en antwoordde: “Niks.” Bill en Gustav beleven me raar aankijken en praatden toen verder. Het is echt dat de bus nu rijd want anders was ik uitgestapt en ging ik een stukje lopen! Ik slaakte opnieuw een zucht en staarde een beetje door het raam naar buiten.

[Tom pov]:
ze is echt zo mooi!! Ik ben echt zo super blij dat ze wel ja heeft gezegd. En dat na al die tijd heb ik eindelijk genoeg moed gehad om haar te vragen. En nu liggen we hier; we liggen op mijn bed en we kijken elkaar alleen maar aan. wetende dat we elkaar heel erg leuk vinden. Heel veel mensen denken dat ik werkelijk geen gevoel heb voor meisjes… dat was altijd ook waar en dat weet Liz ook wel, maar dit keer voelt het anders… dit keer voel ik echt wat voor een meisje, Liz dus. Bill zegt dat het mijn verbeelding kan zijn, omdat ik eigenlijk nog wel de drang heb om andere meisjes te bespringen, dat het gewoon iets is wat ik zelf heb verzonnen. Mijn antwoord daarop was dat, dat bij jongens hoort. Tenminste dat vindt ik. ik veeg een pluk haar van Liz voor haar ogen weg en stop dat achter haar oor. Ze glimlacht lief naar me en in haar ogen zit een kleine twinkeling.


nein!!!
.

maybe
.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen