nou we hebben dus een spaghetti gevegd gehad... en toen ben ik naar de badkamer gegaan om de sliertjes uit ik haar te halen

Tom keek nu via de spiegel naar mij en ik keek terug via de spiegel. Tom glimlachte naar me en ik glimlachte terug. “Zit er trouwens nog wat spaghetti in mijn haar??” vroeg ik toen. Kijk weetje ik kan natuurlijk mijn achterhoofd niet zien. En ik ben al meer dan een kwartier bezig met alleen al de spaghetti, dus dan ja… dan moet ik het toch weten of er niks meer in mijn haar zit! Tom keek even naar mijn haar en ik zag hoe hij nadacht. “Ja, hier nog wat.” Zei hij en hij wou het eruit halen. Ik schrok lichtjes van zijn actie maar ik liet het toe. Ik voelde hoe hij voorzichtig de sliertjes één voor één uit mijn haar haalde en ze in de wasbak legde. Ik zag via de spiegel hoe geconcentreerd hij dat deed en er kwam een grijns op mijn gezicht. “Auw!” zei ik toen Tom perongeluk aan een haar trok in plaats van een spaghetti sliertje. “Ow, sorry!” zei Tom geschrokken en hij keek me via de spiegel aan. “Geef niks.” Zei ik met een glimlach en ik zag dat Tom zijn hoofd naar die van mij boog. “Klaar.” Zei hij fluisterend bij mijn oor en ik grinnikte. “Dankje Tom.” Zei ik terug en ik draaide me om.

ja en verder.....???
de puntjes aanval!!!.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................ik ben niet gek hoor... ben een helikopter!!.......
volgende vraag!!!!!

. ik keek nu recht in de ogen van Tom en ik voelde dat ik begon te blozen. Tom keek me glimlachend aan en ook ik kon geen grijns onderdrukken. Wat ik nu eigenlijk pas door had, was dat Tom zijn hand nog steeds op mijn hoofd lag en dat die steeds verder naar mijn gezicht gleed. We keken elkaar zonder iets te zeggen aan en Tom kwam ongemerkt steeds dichterbij met zijn gezicht. Op een gegeven moment was hij zo dichtbij dat ik zijn rustige ademhaling kon voelen op mijn lippen. We keken elkaar nogsteeds recht in elkaar‘s ogen en toen begon Tom me teder te zoenen. Ik sloot half mijn ogen, genoot en zoende terug. Het leek voor mij een eeuwigheid te duren maar toch stopte hij even en ging hij wat achteruit met zijn hoofd. Ik keek hem aan en hij keek me diep in de ogen aan.

ooeeee.... spanneend!!!
....
....

dit mooie moment werd verstoord doordat de deur van de badkamer weer openging en Bill naar binnen kwam. Toen hij mij en Tom zag staan keek hij ons met open mond aan. Tom en ik hadden eerst niks door en toen ik een heel zacht gepiep hoorde, keek ik naar de deur. Ik zag dat Bill daar stond en ik bloosde. Tom keek ook naar de deur en toen hij Bill ook zag kreeg hij een grijns op zijn gezicht. Kijk weetje zulke dingen moeten altijd gebeuren… je bent ergens mee bezig, of er is net iets leuks dan moet er altijd iemand binnen komen en de boel verstoren… maar ja dat is het leven. “Wat the…??? He?” zei Bill onbegrijpelijk en hij keek van mij naar Tom. “Wat??” vroeg Tom scheiheilig en hij keek naar Bill. Ik zag dat Bill zijn hoofd schudde en de badkamer verder inliep. “Niks.” Zei hij. Ik haalde mijn schouders op en liep naar de deur toe. Ik hoorde dat er nog iemand achter me aanliep, maar ik keek niet om. ik liep de ‘woonkamer’ weer in en liep zo naar de slaapkamer… daar slapen we met zijn drieën, ik, Tom en Georg. Bill en Gustav slapen op de andere kamer. Ik sliep boven Georg. Opzich is dat best wel geinig, maar het kan ook vervelend zijn. want Georg schopt altijd tegen de onderkant van mijn bed aan, dus dat ligt niet bepaald lekker. Ik liep door de slaapkamer van Bill en Gustav en kwam toen in die van mij, Tom en Georg. Ik had nu niet door dat er iemand achter me liep en dus liep ik naar mijn tas toe. Daar haalde ik een zwart boekje met lichtgrijze bloemetjes erop, uit en draaide me om. ik schrok me opnieuw de pleuris, toen Tom opnieuw vlak voor me stond. “Hey Tom.” Zei ik geschrokken en met een flauwe glimlach. ik moest direct weer denken aan wat er net in de badkamer was gebeurd en mijn buik keerde weer om.

najaaaaaa
volgende vraag!!!!!
.....

Waarom staat Tom achter je in de slaapkamer... en wat is hij nu van plan??
“Hey Tom.” Zei ik geschrokken en met een flauwe glimlach. ik moest direct weer denken aan wat er net in de badkamer was gebeurd en mijn buik keerde weer om.
Tom zei niks terug maar bleef me aankijken. “Wat is er??” vroeg ik toen het me opviel dat hij angstaanjagend stil was. “Iik moet…eh… je iets vertellen.” Zei Tom stotterend en hij bloosde. Hij keek me nogsteeds aan. alsof hij mij gewoon niet los wou laten, want anders zou er iets vreselijk ’s gebeuren. Ik keek hem vragend aan maar zei niks. “Nou… eh.” Tom bleef me aankijken maar werd ook steeds roder. “Liz, wij kennen elkaar nu al 7 jaar ofzow, enne… sinds die tijd vind ik jou…” opnieuw stopte hij en keek hij even in de lucht om wel de juiste woorden te zoeken. Ik wist niet waar dit heen ging maar toch bleef ik luisteren. “Sindsdien, vindt ik jou een, superlief, supermooi, supergrappig en een schattig meisje…” dit keer stopte hij niet en keek hij me recht in de ogen. Ik was overdonderd van zijn actie en wist nog geen woord uit te brengen en dus liet ik Tom aan het woord. “… ik wou je vragen, of je…” Tom nam een diepe zucht en keek me opnieuw recht in mijn ogen aan.

gemeen ben ik he:p dat laat ik lekker voor de volgende quizlet over!! whihi

nein!!!
...

maybe
.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen