Foto bij 9|King's Cross station.

Reacties motiveren me heel erg <3

Hermione had Fay beloofd dat als ze nog een keer de naam 'Voldemort' zei ze letterlijk broccoli naar haar ging gooien. Reden genoeg voor Fay om er mee te stoppen, iniedergeval als ze bij de keuken waren.
's avonds kwam Tops even langs, maar vertrok alweer voor Molly kon vragen of ze bleef eten. ''Ik hoorde Tops met pap praten''Zei Ginny, toen ze 's avonds in bed lagen, Hermione en Fay sliepen bij haar op de kamer.
''Wat zeiden ze dan?''Vroeg Fay nieuwsgierig, Tops zou nooit zomaar komen en vervolgens weer vertrekken als ze niet iets heel belangrijks te vertellen had. ''Nou kijk''Begon Ginny, maar Hermione onderbrak haar.
''Je kan dat niet zomaar vertellen, misschien is het wel geheim!''Zei Hermione verontwaardigd, ''Hermione, waarom hou jij je altijd aan de regels ook als er niet eens regels zijn?''Zei Fay grinnikend. ''Nee maar, kijk''Zei Hermione zoekend naar de juiste woorden.
''Willen jullie het nou weten of niet?''Zei Ginny een beetje ongeduldig, ''Ja''Zei Fay, Hermione snoof alleen afkeurend. ''Tops vertelde tegen pap dat er schouwers naar Hogwarts komen om het daar te bewaken''Vertelde Ginny, ''Er worden ook heel veel veiligheid maatregelen genomen''.
''Waarom?''Vroeg Fay nieuwsgierig, ''Omdat Zweinstein anders niet meer veilig is''Zei Ginny, even klonk er een bedroefde toon in haar stem.


De weken verstreken snel, want hoe leuker iets meestal is hoe sneller het gaat. De dag om naar Hogwarts te gaan was al snel aangebroken, ''Waar is Hedwig?''Zei Harry terwijl hij om zich heen keek, ''Daar, bij je hutkoffer''Zei Fay terwijl ze op haar eigen hutkoffer zat en wachtte tot ze zouden vertrekken. ''Ohja''Zei Harry, hij zou niet weten wat hij zou moeten doen als hij Hedwig ooit zou vergeten. Uiteindelijk ging Molly Weasly mee om de kinderen te begeleiden naar het station.
''Wees voorzichtig''Zei Molly overbezorgd terwijl ze op het King's Cross station aan waren gekomen en ze voor het magische hek stonden. ''Gaat u niet mee Mevrouw Weasly?''Vroeg Fay nieuwsgierig, ''Natuurlijk wel, maar het gevaar kan uit alle hoeken komen ook hier op het station,''zei Molly.
Fay knikte even en uiteindelijk liepen ze een voor een door het hek toen er geen dreuzels op hun letten. ''Licht het aan mij of is het drukker dan normaal,''Zei Fay terwijl ze om zich heen keek, ''Het licht aan jou,''Zei Ron met een grijns terwijl ze hun bagage in een bagage wagon zetten.
Molly Weasly nam Ginny en Ron een voor een bij hun hoofd en drukte er een kus op, ''Hopelijk overkomt jullie niks,''Zei Molly bezorgt. ''Kom op Man, we hebben het over Zweinstein en Perkamentus bij elkaar, het kan niet veiliger,''Zei Ron grinnikend. Fay keek even naar Ginny die onopvallend gebaarde dat ze niks moest zeggen. Molly zuchte even diep, maar er verscheen wel een glimlach op haar gezicht terwijl ze keek hoe ze instapte. ''Dag, Ik zie jullie weer in de kerst vakantie kerstvakantie!''Riep Molly Weasly ze nog na. Toen iedereen die mee moest eenmaal in de trein was, maakte hij aanstalten om te rijden en verliet daarna Perron 3/4.

Reageer (7)

  • KidouYuuto

    KLOP KLOP

    wie is daar?

    ANTIBROCOLIEMAN

    1 decennium geleden
  • Huoriel

    Ik dacht dat Fay ook een Owl ging kopen :P

    1 decennium geleden
  • xhopex

    leukkk!!!(doeg)

    1 decennium geleden
  • Smesty

    Idd kan niet veiliger!!!
    Love it!!
    Snel verder!!
    Xx

    1 decennium geleden
  • Delic

    Haha, hij zou dus niet weten wat hij moest zonder Hedwiggely? Oh Voldie, kom op met die Avada Kedavra voor die uil!! =D
    Snel verder <33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen