Foto bij I love you

Omdat Rianne en ik een deal hebben! (:
Ik word blij van al julie lieve reacties!!

Ik probeer overeind te komen om te kijken wie me gered heeft maar als ik probeer op te staan zak ik weer door mijn benen. Ik blijf op de grond liggen en sluit mijn ogen.
“Eh man, wat doe je nou? Ga lekker je eigen chickie zoeken!”hoor ik de jongen roepen. Het volgende moment klinkt er een klap en hoor ik iemand schreeuwen. “Rot op! En blijf voortaan met je poten van haar af!”schreeuwt iemand. Ik hoor de dat de jongen vloekt. Ik open mijn ogen en zie nog net hoe de jongen weg strompelt. Op dat moment steekt er een felle pijnscheut door mijn hoofd en sluit ik mijn ogen weer.
“Fay? Gaat het?” Iemand knielt naast me neer en strijkt over mijn haar. Ik kijk op. “Mathijs”zeg ik. Mathijs neemt me in zijn armen en ik klamp me aan hem vast. “Fay, ik was zo bezorgd”zegt hij en hij geeft me een kusje op mijn voorhoofd. Ik kan mijn tranen niet langer binnen houden en begin te huilen. “Ik..Ik was zo bang”snik ik. “Ik dacht dat..dat, dat hij, maar toen kwam jij en toen hoorde ik schreeuwen en, en en…” Ik moet zo hard huilen dat ik niet meer uit mijn woorden kom.
“Rustig maar”fluistert hij. “Het is allemaal goed. Gelukkig kwam ik op tijd.” Ik blijf maar huilen en Mathijs drukt zich nog steviger tegen me aan. Zo blijven we zeker 10 minuten zitten. Nadat ik iets gekalmeerd ben merk ik pas hoe koud ik het heb. Ik heb alleen maar een BH en een rokje aan. Mathijs merkt dat ik ril en hij trekt zijn jas uit. “Hier, trek aan”zegt hij. “Maar, dan heb jij niks, en je bent nog wel ziek!”zeg ik. “Het geeft niet”zegt hij. “Ik ben toch al ziek, en je hebt amper iets aan.” Dankbaar pak ik de jas en trek hem aan. “Kun je al lopen?”vraagt Mathijs. Ik knik en sta rustig op. Maar nadat we 10 meter gelopen hebben zak ik toch weer door mijn benen. Mathijs vangt me op en tilt me op. Hij draagt me het steegje uit, langs de club. Op dat moment komt Ysa aangerend. “Fay, Mathijs! Ik heb 20 minuten staan wachten!” Op dat moment ziet ze hoe beroerd ik eruit zie. “Fay, wat is er gebeurd?” Ik probeer het uit te leggen maar er komt niks over mijn lippen. Gelukkig neemt Mathijs het woord. “Ze werd lastig gevallen door een jongen, in dat steegje,” hij knikt met zijn hoofd naar het steegje. “Gelukkig was ik net op tijd.” Ysa staat met open mond te kijken. “Ik breng Fay nu naar huis”zegt hij. Ysa knikt. “Ik ga, eh, met Jake mee”zegt ze. Nu pas zie ik dat er een knappe jongen naast Ysa staat. “Tot maandag”fluister ik. Ysa geeft me nog een kus op mijn voorhoofd en loopt dan weg.
Mathijs draagt me naar zijn scooter. Het zet me op het zadel en doet een helm bij me op. Hij start de scooter en we rijden weg. Thuis aangekomen tilt Mathijs me weer van zijn scooter af en loopt naar de voordeur. Meteen doet mijn moeder open. “Fay, je bent veel te laat! Ik dacht dat wij een afspraak hadden”zegt ze kwaad. Dan verandert de uitdrukking op haar gezicht. “Wat is er gebeurd?”roept ze. Snel loopt Mathijs naar binnen en legt me op de bank. “Ik werd lastiggevallen door een jongen”zeg ik. “Hij trok me mee een steegje in en hij wilde…” Ik kan mijn zin niet afmaken en begin weer te huilen. Mijn moeder neemt me op schoot en wiegt me zachtjes heen en weer. Mathijs legt het verder uit. “Ik was Fay aan het zoeken en toen hoorde ik gegil, dus ben ik gaan kijken en zat ik Fay met die jongen, ik heb hem toen een paar klappen verkocht en toen Fay geholpen”zegt hij.
“Oh lieverdje toch”zegt mijn moeder. “Waar haalt die jongen het gore lef vandaan! Zomaar mijn dochter ongewenst betasten! Als ik die vuile klootzak in mijn handen krijg!”roept ze. “Fay, morgen gaan we naar de politie, aangifte doen.”zegt ze. Ik knik en droog mijn tranen. “Ik wil nu graag douchen en slapen”zeg ik. Mijn moeder knikt begrijpend en tilt me op. Meteen gaat ze weer zitten. “Je bent toch iets te zwaar voor mij”zegt ze. “Ik neem het wel over”zegt Mathijs en hij tilt me op en brengt me naar boven naar de badkamer. “Lukt het met douchen?”vraagt hij. Ik knik. “Ik kan wel weer op mijn benen staan”zeg ik. Hij knikt en loopt naar de deur. “Als er iets is geef je maar een gil”zegt hij. “Dankjewel”zeg ik. Hij sluit de deur en ik kleed me uit. Ik bekijk mezelf in de spiegel. Op mijn wang zit een grote rode plek en ik het schaafwonden op mijn knieën. Waarschijnlijk van de val op de grond. Ik draai de kraan open en stap onder de douche. Ik was mijn haar en lichaam twee keer en draai dan de kraan weer dicht. Ik zie dat mijn moeder al een pyjama heeft klaar gelegd. Ik trek hem aan en loop naar mijn kamer. Daar zitten Mathijs en mijn moeder op mijn bed. “Liefje,”zegt mijn moeder,”wil je dat Mathijs vannacht bij je blijft?” Ik kijk even naar Mathijs en knik. “Dat zou ik erg fijn vinden”zeg ik. Mijn moeder knikt en loop naar me toe. Ze omhelst me. “Ik ben blij dat het zo goed is afgelopen”zegt ze en ze geeft me een kus. “Ik ook”fluister ik. Ik ga in bed liggen en Mathijs komt naast me liggen. Mijn moeder knipt het ligt uit en doet de deur dicht.

“Mathijs?”vraag ik.
“Ja?”
“Hoe wist je dat er iets aan de hand was? Ik bedoel, je lag thuis ziek in bed”zeg ik.
“Ik had het gevoel dat er iets mis was”zegt Mathijs. “Ik weet niet hoe het kwam, maar het voelde gewoon zo. Dus ik besloot je te bellen. Toen je opnam hoorde ik je ‘Laat me gaan, creep!’roepen en ik hoorde een jongen lachen en toen wist ik meteen dat er iets mis was.”
“Maar, ik heb helemaal niet opgenomen”zeg ik. “Ik wist niet eens dat je gebeld had.”
“Misschien nam je per ongeluk op”zegt hij. “Als je een knopje indrukt dan wordt er opgenomen, je had waarschijnlijk niet door dat je op dat knopje drukte.”
“Ik ben blij dat je me gered hebt”zeg ik. “Ik moet er niet aan denken wat er had kunnen gebeuren.”Terwijl ik het zeg voel ik de tranen weer opwellen. “Niet huilen”zegt Mathijs. “Alles is goed.” Mathijs slaat zijn armen om me heen. Ik ga tegen hem aan liggen en leg mijn hoofd op zijn borst. “Fay?” vraagt Mathijs. “Ja?”zeg ik. “Ik hou van je.” Het is de eerste keer dat Mathijs zegt dat hij van me houd. Even ben ik overdonderd. “Ik hou ook van jou” zeg ik en langzaam zak ik weg in een diepe slaap.

Reageer (4)

  • Raveness

    (Y)(H)(H)(flower)

    1 decennium geleden
  • Alissaatje

    Hij is echt een reder in nood:9~

    Hij is echt geweldig(H)

    Snel verder hoor(flower)

    1 decennium geleden
  • loveer

    Aaaaaaaaaah(H) HIJ IS ECHT GEWELDIG!!! Hahaha als je een deal met Rianne hebt met je er andersom ook een maken zodat zij ook weer hoofdstukjes post want dan kan ik lekker van allebei genieten :P Snel verder!!(H)

    1 decennium geleden
  • Dinnetje

    IK HOU OOK VAN JOU MATHIJS<333333333333333333

    Zucht, hij is toch zo'n lieve reddende engel<3333333
    Nog een deeltje? Hahahah ik ben nogal een zeur, I know:9~

    Nu ga ik me ook aan de deal houden hoor! I promise(A)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen