Emily Juilliet Gray.

Hoe ging het bij jou?” is het eerste wat Joy zegt als de bel is gegaan. “Slecht, heel slecht” zeg ik. Ze begint te lachen, “niet geleerd?” Ik knik. “Kom we hebben pauze, en ik wil er zo lang mogelijk van genieten” zegt ze vastberaden. Nu is het mijn beurt om te lachen.

Als we eenmaal buiten zitten begin ik over Chase’ sweet sixteen. “Ik denk dat ik iets voor mezelf ga ontwerpen, maar ik weet het nog niet zeker” vertel ik Joy. “Ja, dat kun je wel doen, maar dan is het niet meer zo speciaal voor je eigen sweet sixteen” Het klopt wel wat ze zegt, het is leuker om iets te kopen, zodat ik op mijn eigen sweet sixteen iets heel gaafs aanheb. “You’re right” zeg ik na even nagedacht te hebben. “Always” “Nu overdrijf niet heaaa” zeg ik haar. Alweer beginnen we te lachen.

De bel gaat en we lopen richting onze volgende les. “Ik heb totaal geen zin in natuurkunde!” zegt Joy. “Vraag mij” grinnik ik. “Emily, heb jij zin in natuurkunde?” vraagt ze bloedserieus. “Ik heb totaal geen zin in natuurkunde!” immiteer ik haar. Ze giechelt. “Goed nagedaan”

Als we bij het lokaal aankomen is Mevrouw de Haan er al. Toen ze vorige week uitviel stond er op het rooster; B. de Haan. Toen was ik keibenieuwd naar wat haar voornaam is. Schijnt ze Berta te heten! Ik heb me toen echt kapot gelachen! Als we even in de les zitten begint ze weer te schreeuwen over dat we te druk zijn en die shit. Het kan me wat! Joy immiteert haar op fluistertoon “Ik word nog een keer depressief van jullie! Ben eens rustig en doe mee, ik moet jullie altijd waarschuwen” Ik begin te lachen. Haan kijkt me geïrriteerd aan. Wat een kutvrouw…

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen