Emily Juilliet Gray.

“Wat is er dan?” vraagt ze nieuwschierig. “Ik vertel het je zometeen wel, gaan we naar jouw kamer?” Ze knikt instemmend. Ik hang mijn jas aan de kapstok en loop de trap op, achter Joy aan.

We zitten met z’n tweeën op Joy’s kamer. “Nou van net dus..” begin ik. “Gooi het eruit baby!” roept ze vrolijk. Ik laat haar de sms’jes zien en ze begint te lachen. “Lach je me uit?” zeg ik nep – boos. Ze trekt een pruillip. Ik grinnik. “Je bent zo schattig als je dat doet” zeg ik vrolijk. Ze grijnst. “Ik ben echt wel benieuwd wie dat is” zegt ze blij. “Anders ik wel” antwoord ik.

“Zullen we maar eens vertrekken?” zeg ik dan maar. “We hebben eerste vrij-hij” is Joy’s reactie. “Weet ik, maar dan moeten we over 5 minuten vertrekken willen we nog op tijd komen” zeg ik vastberaden. “Oke” Joy springt op van haar bed en rent zowat de trap af. Ik loop rustig achter haar aan en pak mijn jas. 10 minuten later zijn we klaar. We moesten allebei nog naar de wc, en wat drinken en dan zijn 10 minuten zo om. We stappen op de fiets richting school. Ik begin te praten over Chase sweet sixteen. “Ik heb er echt heel veel zin in” “Ja, ik ook hoor” is het antwoord van Joy. “Maar” gaat ze verder “Ik heb nog meer zin in jou sweet sixteen” Joy is een jaar jonger als me, ze heeft vroeger een klas overgeslagen. “Jij moet nog even wachten” pest ik haar. “Ja weet ik, maar op mijn sweet sixteen mag iedereen wel al drinken. “Op mijne niet” zeg ik nep – beteuderd.

Op school aangekomen stop ik mijn boeken in mijn locker en loop ik naar het lokaal. We hebben nu economie proefwerk en ik heb echt onwijs slecht geleerd. Als we binnenkomen is bijna iedereen er al. Ik ga zitten en pak een pen en een proefwerkblaadje. Intussen deelt Mevrouw Coolen de proefwerken uit. Bij de eerste vraag merk ik dat ik niet geleerd heb. Ik gok op C , het schijnt dat docenten dat het meeste kiezen. En aangezien het me ook wel logisch lijkt kies ik die toch maar uit.
Op goed gevoel….

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen