oke oke. ik geef toe deze zijn saai.
maar binnekort, komen de real ones!
ík hou van mijn abo's! (H)

Emily Juilliet Gray.

“Tot morgen!” roep ik Joy nog na. Ik loop naar mijn slaapkamer en ga maar meteen slapen, ik ben ontzettend moe. Ik trek mijn pyjama aan en besluit om morgenvroeg maar te gaan douchen. Ik kruip in bed en val al snel in slaap.

Ik kijk op mijn wekker, 02:17 staat er in rode letters op. Ik sta op en loop naar de wc. Als ik terug ben begin ik te denken aan de sweet sixteen van Chase. Ik heb er zo’n zin in. En als zijn sweet sixteen is geweest. Duurt het nog 2 maanden voor mijne! Jaja, 18 augustus the big day. Ik heb er nu al zin in, ik ga binnenkort beginnen met de voorbereidingen en wil er echt een knalfeest van maken! Mijn eigen jurkje maken! Daar sta ik het meest op te wachten. Ik heb al eens een ontwerp gemaakt, maar nu wil ik er echt op en top uitzien. Can’t wait! Ik sluit mijn ogen en val weer in slaap.

“Ik ga een nieuwe wekker kopen” is het eerste wat ik die dag zeg. Ik vind het zo’n irritante wekker. Maarja, alle wekkers zullen wel zo’n irritant geluid maken. Ik stap uit bed en loop als eerste richting de douche. Ik ga er onder staan en ril als de warme stralen over mijn huid glijden. Zo lekker warm. Als ik klaar ben onder de douche trek ik mijn ochtendjas aan. Ik droog mijn haar met de föhn en kam ze daarna op mijn gemak, ik zet de stijltang vast aan en poets dan nog mijn tanden. Dan loop ik richting mijn slaapkamer. Vandaag word het niet zo warm, dus ik trek maar een lange lichte broek aan. Ook kies ik voor een grijs strapless topje. Ik trek mijn grijze sleehakken aan en bekijk dan eens mijn kast. Ik heb toch best wel veel schoenen. Achja, net zoals kleren ; vrouwen hebben twee problemen, nooit iets om aan te trekken en te weinig plaats voor hun kleding. Ik lach bij de gedachte. Ik loop naar mijn kaptafel en breng wat mascara aan, met lichtgrijze zet ik een eyeliner streepje en ik doe wat foundation op. Ik loop terug naar de badkamer en stijl mijn haar. Als ik daarmee klaar ben eet ik even wat en loop dan terug naar mijn kamer en start twitter op. waarom begint school niet om 3 uur en eindigt het om 5 over 3? Tweet ik. Dat zou wat zijn. Ik sluit mijn laptop weer af en loop dan naar beneden om mijn jas aan te trekken. Pap slaapt nog dus ik zal maar niet roepen dat ik ga. Ik loop naar buiten en spring op mijn fiets en fiets richting Joy. We hadden gisteren afgesproken dat ik naar haar op zou halen. Onderweg voel ik mijn blackberry trillen. Ik kijk op en scherm 1 NIEUW BERICHT ; 0630304086. Ik open het berichtje; lekker geslapen schatje? Ik grijs, ik ben echt benieuwd wie hij is. Kun je me niet zeggen wie je bent? Sms ik terug. Als ik het verzonden heb ben ik al bij Joy. Ik bel aan en omhels haar als ik haar zie. Kijk, en ik wijs naar mijn telefoon.

Reageer (1)

  • Courageux

    oeeee.
    snel verderrr

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen