sorry voor het lange wachten maar had het druk! 5 reacties is nog een deeltje vandaag! (:

Emily Juilliet Gray.

“Oke, dat is zoveel. Doe je benen is uit elkaar” zeg ik. “Oke. Zo goed?” is het antwoord van Chase. Hij word binnekort 16 en wilt graag dat ik zijn kleding ontwerp. Ik ben er best trots op. Hij kiest mij gewoon! “Je bent klaar!” roep ik. “Oh oke, weet je al wat je gaat maken?” Ik knik. “Als jij het mooi vind, dan is dit wel wat ik denk dat leuk is voor je” Ik geef hem het ontwerp van de broek en de schoenen. “En het is dus de bedoeling dat ik alleen een broek aantrek?” zegt hij lachend. “Nee, ik moet nog een truitje bedenken maar ik wist het echt niet.” Hoofdschuddend lacht hij. We lopen samen naar buiten toe en fietsen naar huis. Hij woont een straat verder dus als ik thuis ben zeg ik hem gedag en loop ik naar binnen.

“Daaaaaaaaaaaad, i’m home!” gil ik. Geen antwoord, dan is hij nog werken denk ik.
Ik loop richting de keuken en zie een briefje liggen. Moest op het laatste moment naar een vergadering, ik zie je vanavond! Bestel maar iets te eten. Groetjes papa “Pizza party!” roep ik. Ik pak mijn blackberry en toets Joy’s nummer in. “Heb je misschien zin om vanavond naar mij te komen? Kunnen we samen wat eten en dan een leuke film kijken?” “Jaaa leuk!” hoor ik haar zeggen. “Ik kom nu naar je toe” gaat ze verder. “Bye honey! En tot zometeen.” zeg ik. “Doeiiii” hoor ik haar nog zeggen. Dan verbreek ik de verbinding en loop richting mijn slaapkamer.
Ik leg mijn boeken op mijn bureau en leer maar even voor economie proefwerk, ik leer 10 minuten en sla dan mijn boeken dicht.
Wie vind dit nou leuk?

Reageer (1)

  • benign

    Ik vind het leuk (A)
    snel verder<33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen