speciaal voor mijn abo's, a new one!

mijn natuurkundeleraar is een racist, als je op die groene knop hierboven drukt sla je hem. RAM DE KNOP KAPOT! zou ik zeggen. :)

Emily Juilliet Gray.

Wie zal dat zijn? Is het eerste dat in me opkomt. Dus zo origineel als ik ben sms ik terug. who are you? Ik stop mijn telefoon weg en luister naar meneer Konings. 10 minuten later voel ik mijn telefoon trillen. Die truc ken ik. Jongens sturen nooit meteen iets terug, dat doen ze altijd als ze je leuk vinden. Ik open het berichtje en lees a guy who loves you more than you think<33 Dat is echt lief! Ik stuur een bloospoppetje terug. Dan stop ik mijn blackberry weg en besluit maar de les te volgen. Het uur kruipt voorbij en als de bel dan gaat ben ik blij dat ik uit ben. Ik loop naar mijn locker en pak de boeken waar we huiswerk van hebben. “Emily!” hoor ik linksachter me. Ik draai me om, “Hey chase!” roep ik vrolijk. “Ik ga met je mee nu hea?” vraagt hij nog eens. “Jaja. We gaan naar mijn bureau he” zeg ik instemmend.

We fietsen naar mijn bureau, druk pratend over de schooldag. Als we aangekomen zijn open ik de deur en loop ik meteen door naar de koelkast. “Colaatje?” vraag ik Chase. Hij knikt. Ik gooi een cola richting hem en we drinken beiden onze cola leeg. “Kom je mee?” vraag ik hem nog eens. Hij knikt.
“Volg me maar”

Reageer (4)

  • Myss

    snel verderrrr

    1 decennium geleden
  • benign

    Ik dnek dat hij het is!!!!(A)(A)(A)
    snel verder(A)<33

    1 decennium geleden
  • Courageux

    ik wil reneman wel kapot rammen.(duivel)
    zing mee:
    RENEMAN IS EEN RACIST OLEE
    RENEMAN IS EEN RACIST OLEE
    DRUK OP DE KUDOKNOP OM HEM TE SLAAN
    OLEE OLEE OLEE

    sorry moest ff. :$

    1 decennium geleden
  • Courageux

    loveee it.
    verdurrr.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen