reactie? dan nog een extra deeltje vandaag!

Emily Juilliet Gray.

We zitten onder scheikunde. “Wat een kutpen! Hij doet het alweer niet” hoor ik Joy naast me zeggen, bijna roepen. “Hoe denk je nou dat die pen zich voelt?” antwoord ik nep – kwaad. “Ja, ik zal het hem vragen” zegt Joy. “Pen, hoe voel je je?” we beginnen te lachen. En dat levert een dodelijk blik op van de docent, Hendrix. Zal hij een vrouw hebben? Kinderen? Misschien wel een lekkere! Ik droom weg. Nee, er is maar een hot – guy in the world. Taylor Lautner, al denk ik nooit dat ik hem echt zou ontmoeten. Maar dan nog, hij is amazing! Dan klinkt de luide zoemer. Ik pak mijn boeken bij elkaar en loop het lokaal uit. “Zin om vrijdag uit te gaan?” vraagt Joy onderweg naar geschiedenis. Ik knik. “8 uur bij mij dan?” vraag ik haar. “Ja is goed” antwoord ze.

“Jongens en Meisjes” brult meneer Konings door de klas. Iedereen is meteen stil. “Vandaag gaan we het hebben over de koude oorlog, en dan met name over China en Japan. Waar hoorden die landen bij, bij de communisten of de kapitalisten. Maar eerst lees ik de punten van afgelopen s.o. voor.”
Vanuit achterin de klas hoor ik “Is het slecht gemaakt?” Hij gaat er niet op in. Best slim van hem. De punten worden voorgelezen en ik ben onwijs blij als ik hoor dat ik een 7,1 heb. Als hij dan begint met de les voel ik mijn blackberry trillen. Ik leg hem op mij schoot en ontgrendel hem. 1 NIEUW BERICHT ; 0630304086 staat er met koeienletters op mijn scherm, ik word er nieuwsgierig van. Als ik hem open verschijnt de tekst ; baby. <3
Wie is dat?

Reageer (4)

  • Nitori

    Ja, wie is dat? xd
    snel verder!

    1 decennium geleden
  • Myss

    snel verderrrr

    1 decennium geleden
  • benign

    Oee, nieuwe aboo(A)
    snel verdeer<333

    1 decennium geleden
  • Courageux

    whahaha.
    meneer janssen als voorbeeld of wat?
    xd
    snel verder honey <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen