Foto bij Asshole!

Haha, ik heb zo gelachen om jullie reacties!!<3

“Laat me gaan, creep!”gil ik. “Niet zo onaardig liefje, ik weet best dat je me wilt”zegt de jongen en hij blaast zijn alcohol adem in mijn gezicht. Ik probeer me los te worstelen maar de jongen is zeker een kop groter dan ik en veel sterker. Dan krijg ik een idee. Ik kijk de jongen aan en spuug in zijn gezicht. De jongen laat me los. “Gadverdamme!”roept hij. Ik maak gebruik van de gelegenheid en ren weg. Maar voor dat ik het steegje uit ben heeft de jongen me al weer vast. Hij duwt me hard tegen de muur aan waardoor ik mijn hoofd stoot. “Vuile trut!”schreeuwt hij. “Je denkt mij in de maling te kunnen nemen hè? Nou dat gaat je mooi niet lukken.” De jongen haalt zijn hand uit en slaat me hard in mijn gezicht. “Auw!”gil ik. De jongen duwt zijn hand voor mijn mond. “Bek dicht!”schreeuwt hij. Ik voel de plek op mijn wang branden en krijg tranen in mijn ogen.
“Zo”zegt de jongen. “Nu gaan we even wat plezier maken.” Hij pakt mijn hemdje beet en scheurt het open waardoor ik alleen nog maar een BH aan heb. Ik hoor de jongen lachen. “Zie je wel, je hebt speciaal voor mij sexy ondergoed aan gedaan”zegt hij en hij kijkt naar mijn rode kanten BH. Hij gaat een stap dichterbij staan waardoor hij helemaal tegen me aangedrukt staan. “Kom op schatje, geef me eens een kusje”zegt hij. “Nooit”zeg ik. “Geeft niet”zegt de jongen, “Ik krijg toch wel wat ik wil”en hij drukt zijn mond op die van mij. Ik knijp mijn ogen dicht en houd mijn lippen stevig op elkaar terwijl ik me uit de jongen zijn greep probeer te worstelen. Maar de jongen houdt me stevig vast en begint me overal over mijn lichaam aan te raken. Hij streelt over mijn armen, naar mijn schouders, naar mijn nek en naar mijn borsten. Bij mijn borsten stopt hij en hij trekt zijn hoofd terug. “Dat ding mag wel uit”zegt hij en zijn handen gaan naar de achterkant van mijn BH. Gelukkig dat mijn sluiting aan de voorkant zit. “Waar zit die verdomde sluiting”zegt de jongen. Hij zoekt nog even maar het lukt hem niet mijn BH uit te krijgen. Nog steeds probeer ik me los te worstelen. “Geeft het maar op schatje, dat gaat je toch nooit lukken”lacht de jongen vals. Hij gaat van mijn BH naar mijn rokje en trekt het omhoog. Hij speelt met het randje van mijn slipje. Op dat moment zie ik mijn kans en stoot zo hard als ik kan mijn knie in zijn kruis. Hij schreeuwt van de pijn en zijn greep verslapt. Ik ren weg. Ik ben bijna bij het eind van het steegje als ik omkijk. De jongen heeft me al bijna ingehaald. Net op het moment dat ik het steegje uit wil rennen grijpt hij me bij mijn haar en gooit me met volle kracht tegen de muur. Ik kreun en val op de grond. De jongen gaat boven op me zitten en begint zijn broek los te maken. Hij hijgt van opwinding. Ik probeer hem te schoppen en te slaan maar ik ben te slap. Ik geef het op en blijf slap op de grond liggen.
Maar dan hoor ik iemand “Vuile klootzak!” roepen en plotseling wordt de jongen van me afgetrokken.

Reageer (5)

  • MacGyver

    Pot vol dubbeljtes, zeg, ik schrok me echt effe half dood, ik dacht dat ze verkracht zou worden!

    1 decennium geleden
  • Alissaatje

    Kwijl Kwijl:9~

    Ik wil weten wie het is(duivel)

    DUS JE MOET HEEL SNEL HET VERVOLG PLAATSEN(nerd)

    Snel verder(A)

    1 decennium geleden
  • Kurt

    Omg, ik wil weten wie het is!
    Snel verder <3!
    (flower)

    1 decennium geleden
  • Dinnetje

    who is it??????????? Shit moment om te stoppen, Femke!!! Nu trek een serieus een pruillipje....!
    hhaahhah IK WIL WETEN WIE HET IS, is het Mathijs? Lijkt sterk want die was toch ziek....wie is het? Is het Ysa of Nina? Let Me Know!!!
    Shit, ik wil echt heeeeel graag dat je verder gaat! Elke x als je een hoofdstuk post wil ik steeds meer, haahhaha.

    zo:

    SNEL VERDER(flower)

    1 decennium geleden
  • Raveness

    oh snel verder gaan hoor!!

    (Y)(H)(H)(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen