Foto bij Leave me alone!

Because I love you all<3

Ik ben me aan het opmaken als mijn telefoon gaat. Met mijn ene hand doe ik mascara op en met mijn andere hand neem ik op. “Met Fay”zeg ik. “Hoi liefje, met Mathijs”hoor ik Mathijs zeggen. “Hallo”zeg ik. “Waarom bel je?” Ik hoor Mathijs zuchten. “Fay, ik kan niet mee vanavond, ik ben ziek”zegt hij. “Nee!”roep ik. “Waarom? Wat heb je?” “Ik heb een keelontsteking denk ik”zegt Mathijs. Waarna hij in een heftige hoestbui uitbarst. “Ach”zeg ik. “Wat naar voor je.” “Ja”zegt Mathijs als hij is uitgehoest. “Het spijt me echt, maar ga jij maar lekker wel vanavond, dan blijf ik lekker in mijn bed liggen.” Ik knik, maar dan bedenk ik dat Mathijs dat niet kan zien. “Oké, ik kom morgen wel even bij je langs”zeg ik. “Tot morgen”zegt Mathijs. “Tot morgen”zeg ik en ik hang de telefoon op.

Ik sta alleen te dansen midden op de dansvloer. Alex en Nina zijn al naar huis en Ysa is bezig met een of andere jongen. Ik heb mijn handen in de lucht en laat me meenemen door de muziek. Op dat moment wordt er een drankje in mijn handen geduwd. “Voor de mooie dame”hoor ik een stem zeggen. Ik kijk de jongen aan van wie ik het drankje heb gekregen. Hij heeft zwart haar dat met veel gel achterover zit. Ik vind het meteen eng. “Dank je”zeg ik en ik wil me opdraaien. De jongen pakt me bij mijn arm en trekt me naar zich toe. “Niet zo snel schatje, krijg ik er niet iets voor terug?” vraag de jongen. “Laat me los”zeg ik en ik trek mijn arm terug. Ik probeer weer weg te lopen maar de jongen pakt me ruw beet. “Laat me los”zeg ik nog een keer. “Nee schatje, ga lekker met mij mee”zegt de jongen. “Ik heb een vriendje”zeg ik. “Dus ik heb geen interesse.”Ik zie de jongen rond kijken. “Ik zie hem niet”zegt hij en hij grijpt naar mijn kont. “Blijf met je handen van me af!”gil ik en ik gooi mijn drankje in zijn gezicht. De jongen schreeuwt. “Bitch!” Snel trek ik me los en loop naar de wc. Ik hou mijn polsen onder de kraan en sms Ysa.

Ys, Zullen we naar huis gaan?
Ik wacht buiten op je.
X Fay.


Ik loop naar de garderobe en pak mijn jas. Ik loop naar buiten. Op dat moment word ik bij mijn arm gegrepen en een steegje ingetrokken. Ik word hard tegen de muur aangeduwd. “Waar dacht jij heen te gaan schatje”fluistert de jongen in mijn oor.

Reageer (4)

  • Kurt

    Kijk daarom heb ik kickbox gevolgd!
    Snel verder!

    (flower)

    1 decennium geleden
  • loveer

    Nooooooooooooooooooooo!!!! Oooh chitchitchit :( Snel verder!!(H)

    1 decennium geleden
  • Alissaatje

    IEUWLLL:|

    Neeeeee!!(duivel)

    sla hem tegen zijn hoofd schop hem in zijn ballen(duivel)
    Doe iets:9~

    Snel verder!!

    1 decennium geleden
  • Dinnetje

    OMG IEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL what a heck!
    Why? I hate him!
    Klote, fuck!

    Nu wel snel verder(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen