Wanneer de mannen bezig zijn met hun shoot loop ik even snel naar buiten met Max aangezien hij nog niet buiten is geweest om wat te doen. Eenmaal buiten springt hij meteen in een border waar een boom instaat. Net wanneer Max klaar is en we weer naar binnen willen lopen komt Shin naar buiten. 'Hey, ik wilde net naar binnen komen.' Glimlach ik waarop hij terug glimlacht en knikt.

Aan het einde van de middag zijn ze klaar en maak ik nog even snel kennis met wat andere mensen die ook voor Cinema Bizarre werken. Wanneer Yu voorbij komt gerend met een camera in zijn handen, achter Kiro en Shin aan lach ik zachtjes en ren meteen weg wanneer hij de camera op mijn richt. 'Nee! Ga weg, joh!' Lach ik en ren de vrouwen-wc's in waar Yu gewoon naar binnen rent en me mee voor de spiegel trekt. Ik lach en sla mijn handen voor mijn ogen. 'Hey, kijk eens in de camera.' Lacht hij en legt een arm om mijn schouder heen. Ik schud licht mijn hoofd. 'Jawel, dan hebben we over een paar jaar een leuke opname.' Langzaam trek ik mijn handen weg en schenk een grijns via de spiegel naar hem. 'Dan is het best.' Zucht ik en prik met mijn vinger in mijn zijde. 'Uhg, hey!' Grijnst hij en draait de camera naar mij toe. 'Nee, niet alleen mij!' Gil ik en ren de wc's weer uit naar de plek waar de andere mannen staan te wachten op ons. 'Laat hem ophouden.' Lach ik en verschuil me achter Strify.

Terug thuis neem ik plaats in de bank en ploft Shin langs me neer. 'Blijven jullie tweeën ook mee eten?' Wordt er vanuit de keuken naar Romeo en Shin geroepen die 'ja' terug roepen. Al snel komt Strify de keuken uitgelopen met mijn kom met muesli die er niet echt smakelijk meer uitziet. 'Tast toe. Ik ben even snel naar de winkel wat spulletjes halen.' 'Dat kan ik ook wel doen hoor.' Zeg ik en zet mijn handen al in de bank om me op te duwen. 'Nee, jij gaat dat op eten.' Zegt hij en wijst mij aan. Mijn mond vertrekt en ik sta alsnog op. 'Ik heb geen honger.' Sis ik en lok Max mee naar mijn kamer. 'Amilia!' Grommend negeer ik Strify's kwade stem, maar gil wanneer zijn hand stevig mijn pols vast pakt. Meteen laat hij geschrokken los. 'Sorry.' Fluisteren we beide waarna hij mij aan mijn hand meesleurt de woning uit.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen