Foto bij With pleasure ~ CB - 32

Halverwege mijn kom blik ik weer eens op de klok die kwart voor één aangeeft. Ik kijk even om me heen, sta op en zet de kom afgedekt in de koelkast. Snel loop ik naar mijn kamer waar ik kleren uit zoek en loop naar de badkamer. Bij de deur klop ik even, maar de deur gaat vanzelf al open. Vrij dus. Op mijn gemak begin ik me uit te kleden en te douchen.
Wanneer ik klaar ben droog ik me af, stap op de weeg schaal en wacht het gewicht af. 46 geeft het ding aan. Afgevallen, 3 kilo. 'Amilia? Ben je klaar?' 'Ik kom!' Roep ik terug en trek snel mijn kleren aan, haal de oude make-up eraf en breng alleen nieuwe mascara aan. 'Ik moet alleen nog schoenen hebben.' Zeg ik tegen Kiro die buiten de badkamer op me wacht. Hij knikt, bekijkt me even, glimlacht en loopt dan naar de woonkamer toe. In mijn kamer zoek ik vluchtig naar romeinse sandaaltjes die ik niet vind. Mijn ogen vallen op mijn roze schoenen met 'bloemen' erop. Gelukkig had ik wel de jurk al aan die bij deze schoenen past. Vluchtig trek ik ze aan, grijp Max' riempje mee en loop de woonkamer in. 'Ich bin fertig.' Zeg ik en kijk even rond voor Max die zich al snel tussen mijn benen door duwt. 'Oke, dan kunnen we gaan.' Ik maak het riempje vast en volg de mannen de deur uit, naar de grote auto die op ons staat te wachten.

'We hebben vandaag een foto shoot, dus dan kunnen we je mooi testen.' Ik knik naar Strify dat ik het prima vind. Mijn ogen volgen Max die rustig rond loopt en uiteindelijk op de grond gaat liggen. 'Zeg,' Begint Yu die me laat op kijken. 'Dat eten in de koelkast, is dat van jou?' Licht voel ik een trek bij mijn mondhoek maar knik wel. 'Ik kon het niet meer op.' Een ongemakkelijke stilte valt, hierdoor weet ik dat de vraag of ik het nog op ga eten eigenlijk gesteld wilt worden. 'Misschien eet ik het straks nog.' Zucht ik en kijk uit het raam, met name Strify's blik negerende.

In de studio waar de foto's worden gemaakt krijgen de mannen kleren aangereikt die ze aan moeten trekken. Al snel zit Kiro als eerste in de stoel voor mij en begin ik make-up aan te brengen. 'Is deze shoot voor een magazine of een poster?' 'Voor beide, er zullen verschillende foto's gemaakt worden, zowel als voor de poster en voor de magazine, maar er zullen ook dubbele gebruikt worden.' Ik knik wanneer hij zijn ogen open heeft zodat ik kan zien of het goed is. 'Perfect.' Glimlach ik en laat hemzelf kijken. 'Dank je.' Zegt hij en springt uit zijn stoel, waarna hij eigenlijk meteen wegrent voor Romeo. Hoofdschuddend kijk ik ze achterna en pak andere kleuren oogschaduw voor Yu. 'Vind je het niet raar?' 'Wat moet ik raar vinden, Yu?' 'Dit. Mannen op maken.' Ik stop even en druk de achterkant van het kwastje tegen mijn kin. 'Nee.' Lach ik en ga verder. 'Op mijn middelbare school zaten een aantal alternatieve gasten die dikke zwarte make-up droegen.' Licht knikt Yu en kijkt in de spiegel wanneer ik klaar ben. 'Ga eens staan.' Hij doet wat ik zeg en wacht rustig terwijl ik hem bekijk. Ik pak een krukje erbij waar ik op ga staan en pak zijn haren samen in een staartje. 'Kan dit op de foto?' Even trekt hij een bedenkelijk gezicht waarna hij knikt.

Reageer (1)

  • Nikki4ever

    Dacht eigenlijk al zoiets!

    Snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen