Foto bij Picturetime!

OMG!! Mijn doel is bereikt, ik stond gisteravond in de topstory’s!! (Ja, met 1 kudo, I know(A) )


Top Stories Vandaag
1. Sold [16+, ero] +2
2. Blinded in chains [16+] +2
3. And This Is How We Do It~ JDB +1
4. The sound of missing you +1
I cant take this anymore, you're the only one I want! [Cody Simpson] +1

Jaja, op nummer 4 <33

En omdat dit een beetje een saai stukje is waarschijnlijk vanavond nog een!! Maar dit stukje is even nodig, voor later (:


Die middag gaan Ysa, Nina, Alex, Mathijs en ik de stad in. We slenteren wat langs de winkels en kopen allemaal een zonnebril. Mathijs en ik hebben dezelfde gekocht. Nadat we uitgeslenterd zijn lopen we naar het parkje waar een ijscokar staat. Mathijs en ik halen ijsjes voor iedereen en we gaan in het gras zitten. Als we ons ijsje op hebben haalt Nina een fototoestel uit haar tas. “Fototijd!”roep ze. “Wie eerst?”
“Ik!”roept Ysa. Ik lach, als je ergens op de foto kan, is Ysa erbij. Ysa loopt naar me toe en trekt me omhoog. “Kom we gaan met zijn drieën”zegt ze. Nina geeft het fototoestel aan Mathijs en gaat naast ons staan. Ik sla mijn armen om Ysa en Nina heen en we lachen. Mathijs maakt de foto. “Nu Fay en Mathijs!”roept Ysa. Mathijs geeft het fototoestel terug aan Nina en loop naar me toe. Hij tilt me met gemak op en ik lig als een baby tegen hem aan. “Cheese!”roepen we en Nina maakt een foto. “Nu een groepsfoto!”roept Ysa. Ze loopt meteen naar een langlopende jongen. “Hé, zou jij een foto van ons kunnen maken?” vraagt ze. De jongen knikt verlegen en wij gaan in positie staan. Ik op Mathijs zijn rug en de rest om ons heen. De jongen maakt de foto en loopt weer naar Ysa. “Dank je wel!”roept Ysa en ze geeft de jongen een kus op zijn wang. De jongen bloost en loopt snel weg.
We maken nog wat foto’s en gaan dan naar huis.

“Met Fay”zeg ik als ik mijn mobiel opneem. “Met Ysa!”roept Ysa. “Ik heb een geweldig idee! Zullen we zaterdag met zijn allen uit gaan?”gilt ze in mijn oor. Ik houd de telefoon een eindje van me af. “Ysa, niet zo gillen”zeg ik. “Sorry”giechelt ze. “Maar vind je dat een leuk idee?”vraagt ze hoopvol. “Ja”zeg ik enthousiast. Het is al zo’n tijd geleden dat ik uit ben geweest. Eigenlijk sinds ik het met Mathijs heb niet meer, ik breng mijn weekenden met alleen maar met hem door. Niet dat ik dat erg vind. Maar een keer uitgaan is ook leuk. “ En met zijn allen bedoel je wie?” vraag ik.
“Nina, jij, Mathijs, Alex en ik”zegt ze. “Oké”zeg ik. “Klinkt leuk!”
“Ja”zegt Ysa. “We spreken om 10 uur bij Alex af, want hij woont in het centrum.”
“Oké”zeg ik. “Tot morgen op school!”
“Tot morgen!”roept Ysa en ze hangt de telefoon op. Ik laat me op bed vallen. Misschien kan ik na het uitgaan wel bij Mathijs slapen. Als mijn moeder dat goed vind natuurlijk.

Reageer (2)

  • Dinnetje

    Bij Mathijs gaan slapen, alleen ga je niet slapen. hahahaha oke snel verder voordat ik nog meer rare dingen ga zeggen!

    Love It(flower)

    1 decennium geleden
  • loveer

    Oeeeh!! Snel verder!!(H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen