Sorry, bij deel 25 had hij de foto blijkbaar niet gepakt, hij staat er nu wel bij! :)

Na het eten ruim ik af en ruim alles de vaatwasser in. Met Max die me volgt, loop ik naar 'mijn' kamer en begin met het uitpakken van mijn spullen. Lachend gooi ik mijn pyjama op Max die al op mijn bed ligt te pitten. Spinnend kruipt hij er onder vandaan en nestelt zich tegen mijn kussen.

'Amilia?' Ik kijk vragend op naar Strify die in de deur opening staat. 'Wij zijn weg, we hebben een vergadering. Je kunt hier blijven, we zijn in twee uur wel weer terug.' Ik knik met een glimlach en wens hem veel plezier waarop hij me een sarcastisch lach toe werpt. Wanneer de deur dichtvalt kijk ik op de klok die 20.00 uur aan geeft.

Suffig kijk ik om me heen. Waar ben ik? Schiet er door mijn hoofd. O ja, ik weet het weer. Gapend kom ik overeind en loop naar de keuken toe waar ik een glas water pak. Mijn ogen vallen op het digitale klokje van de magnetron die kwart voor elf aan geeft. Dan zullen ze nu toch wel onderhand thuis moeten komen? Strify zei dat ze met twee uur wel terug zouden zijn en er zijn al bijna drie uur voorbij. Ik schrik wanneer de telefoon gaat. Mijn hart klopt meteen als een bezetene. Snel maak ik alle lampen aan, en dan ook echt alle. Langzaam loop ik naar de telefoon toe die in de houder staat. Voor de zoveelste keer klinkt de beltoon. Het scherm knippert vrolijk mee. Het nummer dat wordt getoond ken ik niet. Ugh, als ik ergens een hekel aan heb is het wel dat er 's avonds laat wordt gebeld. Wanneer de telefoon stopt, klinkt snel genoeg mijn mobiele. Traag loop ik naar mijn kamer toe en zie het licht van mijn mobiel in ritme knipperen. Ik slik, moet ik opnemen? Het geluid stopt. Twee minuten lang staar ik naar mijn mobiel op het kastje en schrik licht wanneer twee harde piepjes klinken van een nieuw binnenkomend sms'je. Deze open in en zie meteen dat het Engels is. 'Hey, are you awake? I've tried to call you! We need help, the car is broken :P.' Ik zucht opgelucht, het was Strify dus. Snel typ ik terug dat ik eraan kom terwijl ik tegelijkertijd mijn sleutels zoek en naar de voordeur ren.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen