Foto bij Swimmingpool

Kamer van Mathijs ^^

Nadat we hebben afgerekend maken Mathijs en ik nog een wandeling over het strand. Om een uur of twee lopen we weer terug naar zijn scooter. “Wat gaan we nu doen?”vraag ik. “Naar mijn huis?”stelt Mathijs voor. Ik knik. Ik ben nog maar één keer bij Mathijs thuis geweest. En toen ben ik alleen maar even snel in de huiskamer geweest. Ik ben benieuwd hoe zijn kamer eruit ziet. We rijden terug en Mathijs parkeert de scooter voor zijn huis. We lopen naar binnen. De vorige keer dat ik hier was was het donker, dus het valt me nu pas op hoe groot het huis eigenlijk wel niet is. We stappen de hal in.
“Kom je mee naar boven?”vraagt Mathijs. Ik knik en we lopen de trap op. Hij doet de deur van zijn slaapkamer open. “Wow”weet ik nog net uit te brengen. De kamer is prachtig! De wanden zijn bijna helemaal van glas en de vloer is van donkerbruin hout. Aan de muur hangt een enorm duuruitziende tv en je kijkt uit over de enorme achtertuin. In het midden van de kamer staat een gigantisch bed. “Je had best even kunnen zeggen dat je miljonair was”zeg ik. Mathijs lacht. “Mijn moeder is binnenhuisarchitect dus zij heeft alles in huis ontworpen”zegt hij. “Het is echt prachtig”zeg ik terwijl ik door de kamer loop. Ik stop bij het raam en kijk naar buiten. “Je hebt een zwembad!”roep ik. Ik draai me om. “Zullen we zwemmen?”vraag ik. Mathijs knikt, lachend om mijn enthousiasme. Maar dan bedenk ik me iets. “Shit, ik heb geen bikini bij me”zeg ik. “Je kunt er een lenen hoor”zegt Mathijs. “Mijn moeder heeft wel 50 bikini’s waarvan ze de helft nog nooit aangehad heeft. Ik denk dat ze er wel een in jou maat heeft. Loop maar even mee.”En Mathijs loopt de kamer uit. Snel loop ik achter hem aan. Ik verwacht dat we naar de kamer van zijn ouders lopen maar als Mathijs een kamer in loopt zie ik alleen maar kleding. “Mijn moeder, is, eh, nogal shopverslaafd”zegt hij. Ik kijk verbijsterd rond. De kamer, die zeker net zo groot is als mijn kamer, staat helemaal vol met kledingrekken. We lopen tussen de kledingrekken door en Mathijs stop bij een rek vol met bikini’s. “Zoek er maar een uit”zegt hij. Ik laat mijn ogen over de bikini’s glijden en pak een turquoise met kraaltjes tussen de cups uit het rek. “Waar, eh, moet ik hem aandoen?”vraag ik een beetje beschaamd. Mathijs wijst naar een pashokje. “Daar.” Ik loop naar het pashokje en trek de bikini aan. Hij past precies. Als ik uit het pashokje kom zie ik dat Mathijs zijn zwembroek al aan heeft. Even ben ik sprakeloos door zijn perfecte lichaam. Hij heeft dus echt een sixpack. Mathijs kijkt op en staart me aan als hij me ziet. Hij laat zijn ogen over mijn lichaam glijden. “Wauw”zegt hij. Ik bloos. Samen lopen we naar buiten. Ik ga aan de rand van het zwembad staan. “Niet duwen hoor”zeg ik waarschuwend tegen Mathijs. Hij loopt met een grijns op zijn gezicht op me af en ik ren weg van het zwembad. Mathijs haalt me snel genoeg in en tilt me over zijn schouder. “Nee!”gil ik. Mathijs neemt een aanloopje en springt het zwembad in. Proestend komen we boven. “Bij niet duwen bedoel ik ook dat je me er niet in mag gooien!”roep ik lachend. Mathijs lacht en ik duw hem onder water.




De bikini. Let niet op het model dat erin zit (:

Reageer (3)

  • loveer

    `Verder!!!!!!!!! Please? (H)'

    1 decennium geleden
  • Dinnetje

    Trouwens super bikini<3

    1 decennium geleden
  • Dinnetje

    Dit is zoooooo'n super verhaal! mijn lieve help wil ook zo'n enorme kledingkast met een moeder die shopverslaafd is, want die kan dat ook veroorloven wat ik meestal niet echt kan tot mijn geld helemaal op is!

    Snel verder, ik smeek het je, ik wil meer Mathijs<3333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen