Foto bij 120. Summer feelings.

De dagen erna volgden zich op. Tijdens de trainingen had ik niet echt meer met Ruben gepraat en ik denk dat hij doorhad dat ik boos was op hem. Na 2 dagen van straal negeren en af en toe een bitse opmerking te hebben gegeven aan hem, zei hij dat het hem speet dat hij zo’n dingen had gezegd. Ik had hem gezegd dat hij in het vervolg 2 keer mocht nadenken voor hij zo’n dingen zei. Meteen had hij weer een antwoord klaar dat hij er niet kon aandoen dat hij eigenlijk wel gevoelens voor me had. Toen hij dat zei wist ik niet wat ik moest zeggen of doen. Ik stond te bibberen, waarom wist ik niet, en ben uiteindelijk gewoon weggewandeld en had ik verder gedaan aan mijn routines voor de Olympische Spelen.

“ Heb je alles mee?” vroeg Bill met een knipoog terwijl ik de gang inliep. Ik lachte :” Ik hoop het. Deze keer heb ik zelf mijn rugzak gemaakt.” “ Niet dat ik het erg vond dat je vorige keer je pyjama niet mee had.” Grijnsde hij en gaf me een kus op mijn mond. Ik schudde lachend mijn hoofd. Mijn ouders waren dit verlengd weekend weg en zonder dat ze van iets wisten had ik besloten om bij Bill te blijven logeren. “ Ik heb gisteren doorgegeven aan Irina dat jullie meegaan naar de Beijing,hé.” Zei ik toen ik de woonkamer binnenkwam en Friedolien en Tom zag buiten zitten in de tuin. “ Is goed hoor,liefje.” Zei Bill. ik liet mijn rugzak tegen de grond ploffen en liep naar buiten. “ Goedemiddag mijn allerliefste schoonbroertje en mijn allerbeste vriendin.” Zei ik opgewekt toen ik via de woonkamer de tuin in wandelde. Tom lachte en zei : “ Daar is mijn favoriete zusje!” “ Heb je er meer dan?” vroeg ik lachend terwijl ik ze een kus op hun wang ging gaan geven. “ Oeps, heb ik net verklapt dat Bill nog een minnares heeft?” zei hij met een schijnheilig gezicht. Op dat moment kwam ook Bill buiten en zei : “ Wat heb ik?” en op hetzelfde moment had ik een kruk van Friedolien genomen en er zacht mee op Tom zijn hoofd getikt. “ Auw! Dat is mishandeling!” riep hij. Hierdoor begonnen de honden te blaffen. Bill keek raar van mij naar Tom en terug. “ Mag ik mijn kruk terug?” vroeg Friedolien. “ Natuurlijk, Frie.” Lachte ik en gaf meteen Friedolien haar kruk terug. Het leek of Bill het nog steeds niet snapte. Hij hief zijn schouders op en liep naar binnen met de woorden :” Ik ga even een paar glazen en wat drank halen.”

Vrolijk plofte ik naast Friedolien neer op een tuinstoel en schoof mijn zonnebril terug op mijn neus die ik daarnet op mijn hoofd had gezet. Het was zalig om in het zonnetje te zitten. ik deed mijn trui uit en zat in mijn T-shirtje. Plots hoorde ik gepiep naast me. Ik keek en zag dat Viper en Gucci naast me zaten met een tennisbal. Ik glimlachte,nam de bal op en gooide hem in de tuin. De twee honden liepen als een bezetene de tuin in en holde achter de bal. “ En hoe was de training deze morgen?” vroeg Friedolien. Ik knikte en zei : “ Zeer goed. Mijn routines beginnen vorm te krijgen en het gaat super!” ik voelde hoe er een grote glimlach op mijn gezicht verscheen. Bill kwam op dat moment buiten met de glazen en een fles limonade. “ Alstublieft. Neem en tast toe.” Zei hij toen hij het op de tafel zette. Tom nam meteen de fles begon uit te schenken. “ Zouden jullie het erg vinden om straks mee te gaan naar de studio?” vroeg Tom. Ik keek naar Friedolien en Friedolien keek naar mij. “ Natuurlijk niet, we willen graag mee zelfs.” Glimlachte ze. Er verscheen een scheef glimlachje op Tom zijn gezicht terwijl hij naar Bill keek. Bill keek wat nerveus en probeerde ook te glimlachen. Ik keek van Bill naar Tom en terug en schudde mijn hoofd toen ze doorhadden dat ik naar hun keek. “ Je zult wel zien, Maaike.” Glimlachte Tom. Ik keek naar Bill maar hij knipoogde alleen maar naar me.

Reageer (4)

  • MrsGrey

    ouwee doe nog 1!

    1 decennium geleden
  • IfYouWereGay

    Snel verder (A)
    kben verslaafd aan je verhaal!
    x

    1 decennium geleden
  • AmenFashion

    snel verder :)

    1 decennium geleden
  • AlreadyGone

    Ben benieuwd naar haar reactie!
    snel verder!
    x

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen