De eerste opdracht van ImmaWolf!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • UnderTheSea

    Heel erg bedankt voor jullie feedback Sjuulmusic en Chewgum
    Ga ik zeker gebruiken bij de volgende opdrachten

    1 decennium geleden
  • thinkingoutloud

    Mijn persoonlijke beoordeling:

    Teneerste, ik zie ook die spellingsfout die choice hoort te zijn in plaats van chose. Controleer altijd na het schijven van je songtekst op fouten en je kunt eventueel nog wat dingetjes aanpassen. Ik vind het een mooi geschreven songtekst, en doordat je in de ik-vorm schrijft vertelt het een mooi verhaal. Ik vind dat je het heel goed gedaan hebt en veel succes verder!

    1 decennium geleden
  • UnderTheSea

    Oeps type-fout:$
    Nu zie ik het ookxD
    Het moest inderdaad choice zijn:$

    1 decennium geleden
  • Adaph

    Mijn persoonlijke beoordeling
    Ik vind het bijzonder dat jij het vanuit de ik-persoon schrijft, dat maakt het heel persoonlijk. Daardoor vind ik dat de songtekst echt een verhaal vertelt en het verhaal komt goed aan. Toch zie ik een foutje: 'We have no chose,'. Dat is niet echt goede engels. Chose moet vervangen worden door Choice. Ik denk eerlijk gezegd dat het gewoon een typfoutje is, dat kan natuurlijk gebeuren, maar probeer er wel op te letten. Ik vind de songtekst verchrikkelijk mooi en sterk. Heel erg goed gedaan, ga zo door en ik hoop dat je het een leuke opdracht vond!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen