nummer 23:D

sorry voor ut wachten en sorry als deze een beetje kort is..

maar veel plezier!

xxes(H)

strify en de muur XD!!
“Wat heb jij nou weer gedaan??” vraag ik verbaast en ik kijk Strify aan die nogsteeds met een pijnlijk gezicht over zijn voorhoofd wrijft. “Hij is tegen de muur opgelopen!” zegt Laura grinnikend en ik kijk haar met opgetrokken wenkbrauw aan. Kiro is inmiddels ook gaan lachen en ik schud hopeloos met mijn hoofd. Strify ook!(niet dat hij met zijn hoofd schud^^). “Wie loopt er nou tegen een muur op!” giert Kiro en hij zakt van het lachen door zijn knieën heen. “Strify!” piept Ena van het lachen die op de grond is gaan liggen. “Nou, wat kon ik er nou aan doen? Yu duwde me tegen de muur!” zegt Strify verontwaardigd en hij ploft neer op de bank. Zijn hand nogsteeds op zijn voorhoofd houdend. “Och arme jij!” zegt Melissa plagerig en Strify lacht verveeld. “Nou.. als Kiro en Shin nu op de hoogte zijn van Strify zijn stommiteiten…” Begint Luminor. Strify kijkt hem kwaad aan. “..kunnen we dan nu gaan?” vraagt Luminor en Ik en Kiro knikken. “Dat konden we allang!” zegt Kiro lachend en ik grinnik. “Laten we gaan dan.” Zegt Ena en ze steekt haar armen in de lucht zodra ze de deur uitloopt. Esther trekt een schaapachtig gezicht en loopt achter haar aan.
Waar ik al op gehoopt had was dat de anderen ook nog niet gegeten hadden, dus gingen we eerst nog naar het restaurantje en aten wat. Na een kwartiertje was de limo d’r ook al en gingen we naar het podium waar we vanavond optreden. Het is dit keer buiten. Lijkt me opzich best wel leuk.
Zodra de limo stopt zien we dat er al een horde fans staan te wachten.
“Hoezo we zijn vroeg bij een concert!” merkt Esther lachend op zodra ze iedereen ziet staan. “Er zijn ook van die mensjes die hier al een avond van te voren zijn hoor.” Antwoord Laura grinnikend en dan moeten we uitstappen. Er zijn een paar fans die ons ontdekt hebben en ze proberen langs de bewaking bij ons te komen. Er word gegild en er worden allemaal foto’s gemaakt.
Als we binnen zijn kijk ik om me heen. Het is er niet zo groot.
Maar dat komt waarschijnlijk ook omdat het om het podium gaat. We moeten snel door omdat we het geluid nog moeten checken en de hekken al om 10 uur open gaan zodat iedereen het veld op kan.


nextt???

xxes(H)

Reageer (12)

  • Vargas

    (huil)(huil)

    ga please weer verder!!
    ze zijn zo goed!
    <3 <3 <3 <3 <33

    x(flower)

    1 decennium geleden
  • Jumbie1corn

    wil je het me laten weten wanneer de nieuwe er is? danke alvast

    1 decennium geleden
  • Disappointed

    verdeerr :D.
    xx.

    1 decennium geleden
  • ShinCupCake

    Haaiii,

    Ga je gauw verder? Je bent geweldig met je quizen. Ik ben er helemaal verslaaft aan.xD

    Luv Ya (H)(K)

    Gabri

    1 decennium geleden
  • Chasassyeon

    Lol! VERder gaaaan!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen