nummer 2!!

ik wil wel reacties!!

...

....
..
.

In de Tourbus:
"Oké mensen! ik moet even tanken. we stoppen zodadelijk en dan kunnen jullie je bene strekken." roept de busshauffeur na zo'n 4 uur rijden naar achter.
"Is goed!" roept Kiro terug en dan let hij weer op het spelletje dat ze aan het spelen zijn.
"Jaaa!! dat kan niet!" roept Strify verontwaardigd als Shin zijn poppetje wil verzetten.
"Wattan!?" vraagt Shin met een grijns. "Je bent nog niet aan de beurt! en als je dat ook al was moest je nog een beurt overslaan!" zegt Strify en Esther, Laura en Melissa grinniken. Luminor slaakt een zucht. "Dat is waar ook!!" roept Shin lachend en Melissa geeft hem een duwtje. Strify kijkt hem geírriteerd aan. "Wat?" vraagt Shin verbaast aan Strify die snel zijn blik naar Ena laat schieten. "Stelletje kinderen!" zegt Luminor en hij staat op zodra de bus is gestopt.
"En dan dacht ik dat Esther soms moederlijk over kon komen!" zegt Laura verbaast en ze volgt Luminor met haar blik. "Dan is Luminor alleen een man!" zegt Ena lachend. "Jullie worden bedankt!" zegt Esther grinnikent en ze geeft Laura een klap tegen haar achterhoofd. "Ahaaauuww!! dat deot zeeer weet je dat!!" jammert Laura lachend en Esther begint hard te lachen.
"Ik neem mijn woorden terug!" piept Laura als Esther nog een keer wil uithalen. "Mooizo.." zegt Esther grijnsend en ze loopt samen met Kiro naa buiten.
"Dat mens is soms egt eng!" fluistert Laura tegen Melissa en Ena en ze gaan ook lachend naar buiten. "Meiden soms..." zegt Shin lachend en de over gebleven jongens lopen nu ook naar buiten.

"Naar welke stad gaan we eerst?" vraagt Yu als ze alle 9 buiten zijn. "Frankrijk!" antwoord Shin dom. "Ik vroeg welke stad!" roept Yu lachend. "Ja en ik geef toch antwoord!!" roept Shin verbaast terug. (Ze roepen terwijl ze een metertje of 4 bij elkaar weg staan.) "Shin... Frankrijk is het land... Yu vraagt naar welke STAD!!" zegt Ena lachend. "Oooohh... Ik zou het niet weten..." zegt Shin nadenkent en Yu slaakt een mega zucht.
"Hebben we een beetje last van domheid vandaag, Shin?" vraagt kiro plagerig en Shin draait zich om.

Shin Pov:

"Denkt het...." antwoord ik glimlachent naar Kiro. Kiro glimlacht lief terug en gaat weer verder met zijn gesprek met Esther. 'Hij kan soms ook zo schattig zijn...' denk ik bij mezelf als ik Kiro zie lachen en praten met Esther. Een raar gevoel vormt zich in mijn buik. het voelt prettig aan..
dan betrap ik mezelf er voor de zoveelste keer op dat ik naar Kiro sta te staren.. 'Dat is nu al de zoveelste keer! wat is er otch met me aan de hand!?' dat ik naar Kiro kijk gebeurt elke dag wel 20 keer ofzo...

"Krijg ik nog antwoord?" vraagt Yu geïrriterd omdat hij nogsteeds geen antwoord heeft. "Ik weet het niet!" antwoord ik lachend en Yu kijkt me nogal pist aan.



na een tijdje gaan we weer met zijn allen de bus in omdat we weer weg gaan.

Ik lig op een bank en kijk een beetje naar Kiro en Esther, die nogal klef zitten te doen. de rest is allemaal tv aan het kijken of verhaal aan ut schrijven.
'Waarom kijk ik toch de hele tijd naar hem.??' die gedachte kan ik maar niet loslaten en het pretige maar rare gevoel word met de seconde erger als ik naar Kiro blijf kijken.
'Komt dat gevoel.. doordat ik misschien jaloers op hem ben?? of is het dat ik....' denk ik en mijn gezicht vertrekt bij de laatste gedachte.
'Het is die eerste! het is die eerste! die twede kan het gewoon niet zijn! zo ben ik niet!!'
volgens mij benik gaan mompelen ofzo.. want Esther ziet me naar hen kijken en ik went gelijk mijn blik af. 'Ze fluisterd iets...' denk ik en ik probeer Kiro en Esther vanuit mijn ooghoek te bekijken.
dan komt Kiro op me afgelopen en hurkt voor het bankje waar ik op lig, neer.
"Wat is er Shin?" vraagt hij fluisterent en hij legt zijn hand op mijn schouder.
de plek begint direct te gloeien en mijn gezicht vertrekt weer van de walging van mezelf...
ik weet niet wat ik moet antwoorden en zeg dan maar: "Ik voel me niet zo lekker." 'Het kan niet!! Ik wil het niet!!' gaat het door me heen. ik weet zeker als ik hem vertel waarover ik nu met mezelf zit te ruzieën... gaat hij me uitlachen!
"Moet je anders wat eten hebben?" vraagt Kiro bezorgt. "Nee, dank je." antwoord ik hoofdschuddend. "Weet je het zeker? je heb nog niks gehad vandaag.. en je was hiervoor zo dom bezig..." zegt Kiro en hij kijkt me recht in de ogen aan en ik voel me rood worden. "Ik weet het zeker." fluister ik en Kiro knikt. hij staat weer op en ik draai me om op de bank en ga met mijn rug naar hem toe liggen.
'Het kan niet!!!!! Ik wil het nieeett!!' denk ik kwaad tegen mezelf en er gaat een traan over mijn wang heen. ik sluit mijn ogen stijf op elkaar en ga liggen nadenken.

Na een lange tijd:
"Shin kom je eten?" Melissa roept vanuit de 'keuken' en er gaat een pizza geur voorbij.
"Shin kom je?" vraagt nu ook Yu vanaf de tafel als ik nog niet ben gaan staan.
ik open nu mijn ogen en besluit om toch maar op te staan. 'Misschien kan ik wat eten...' denk ik bij mezelf. als ik naast Kiro ga zitten, bedenk ik me dat dat niet zo verstandig was... maar om nu naar een andere plaats te gaan komt ook zo lekker raar over en dan gaan ze geheid vragen stellen...
ik pak een mes en een vork en prik wat in de pizza dei voor me ligt.
iedereen kijkt me aan maar ik reageer niet...
"Shin wat is er?" vraagt Esther en ik kijk even op. "Niks.." fluister ik en ik ga doodleuk weer verder met het prikken in mijn pizza.
"Shin w..." begint Luminor bezorgt maar ik onderbreek hem: "Er is niks!" ik spring geergerd op en loop naar de slaapkabine.
er zijn nog 3 andere bedden naast die van mij. dat betekent dus dat Kiro, Luna en Luminor hier ook gaan slapen...
ik slaak een zicht en plof neer op mijn 'bed''...............................................

tot volgende quizz!!

niks...
niks...

misschienn... kijk maar bij ; in de Tourbus
misschien...

Reageer (4)

  • xLAURAAH

    Wie eet er nou pizza met mes en vork? XD

    1 decennium geleden
  • feltonlover

    doooooooooooooooooooooooooooooooooor(H)(H)(H)(H)(H)

    1 decennium geleden
  • Yuka

    weiter bitte
    xxxx tink

    1 decennium geleden
  • Carolaa

    Hijs Goed :D

    MAAR SHIN IS GEEN HOMO OR :O

    Mjaa WIl je het zegge als er nieuw deel is :)?
    Danke alvast ! (H)

    Bye (H)!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen