Foto bij Cinderella?

Sweet dreams!!<33

Ik zit op de bank een beetje te zappen. Mijn moeder is een half uur geleden weg gegaan naar een date dus ik ben alleen thuis.
Dingdong!
Ik zet de tv uit en sta op van de bank om de deur open te doen. Onderweg kijk ik op de klok. Half negen. Wie zou er nu nog aanbellen. Ik open de deur.
“Mathijs!” roep ik blij. “Haai suikerhartje” lacht hij en hij geeft me een kus. Ik stomp hem op zijn arm. Hij weet hoe erg ik koosnaampjes haat. Alleen ‘schatje’ en ‘liefje’ vind ik nog wel gaan. Sinds ik aan Mathijs verteld heb hoe erg ik koosnaampjes haat, noemt hij me de hele tijd ‘suikerhartje’, ‘snoezepoes’ of ’klaproosje’.
Ik doe de deur verder open en laat Mathijs binnen. Dan zie ik pas dat hij een grote tas bij zich heeft. “Wat heb je bij je?” vraag ik nieuwschierig terwijl ik in de tas probeer te kijken. “Dat zie je zo wel” zegt hij lachend. We lopen naar de woonkamer en gaan op de bank zitten. “En waaraan heb ik dit aangename bezoek te danken?” vraag ik.
“Omdat ik je miste en omdat we vandaag precies 2 weken samen zijn” zegt Mathijs. “Goede reden” zeg ik terwijl ik nadenk. Twee weken samen pas? Ik heb het gevoel dat we al veel langer samen zijn. Toen ik aan Ysa en Nina vertelde dat Mathijs en ik verkering hadden reageerden ze al bijna net zo als mijn moeder. Alleen niet van dat ‘je bent zwanger?’ gedeelte. Nina had me een knuffel gegeven en Ysa had vijf minuten achter elkaar alleen maar lopen gillen totdat ik had gevraagd of ze stil wilde zijn want mijn oren gingen pijn doen.
Op dat moment zwaait Mathijs met een hand voor mijn gezicht. “Hallo? Aarde aan Fay?”
Verschrikt kijk ik op. “Sorry, ik was even in gedachten” zeg ik. “Ja ik merkte het” zegt Mathijs lachend en hij pakt de tas van de grond. “Oke” zegt hij terwijl hij de tas opent. “Ik heb mijn hele DVD verzameling meegenomen, welke wil je zien?” Ik kijk in de tas en zie zeker wel een stuk of 50 DVD’s liggen. “Moet ik daar allemaal uit kiezen?” roep ik. “Ik ben alleen al een uur bezig met kijken welke films je allemaal hebt!”
“Dan moet je gewoon maar grabbelen” zegt Mathijs en hij legt zijn hand voor mijn ogen. Ik pak gewoon maar een DVD uit de tas en hou hem omhoog. Ik proest het uit als ik zie welke film ik heb gepakt. “Assepoester!” roep ik. “Waarom heb je een DVD van Assepoester?” Mathijs grijnst en haalt zijn schouders op. “Geen idee, misschien van mijn zusje” zegt hij onschuldig. “Jaja” zeg ik. “Ik geloof er niks van!” Ik begin Mathijs te kietelen maar hij geeft geen krimp. Waarom kunnen jongens altijd tegen kietelen? Plotseling grijpt Mathijs mijn pols vast , trekt mijn arm omhoog en begint mij onder mijn oksel te kietelen. “HAHAHAHAHA!” gil ik terwijl ik me los probeer te trekken. “Hou op!” Maar Mathijs houdt niet op. Hij duwt me zachtjes achterover op de bank en gaat boven op me zitten en begint me overal te kietelen. “Hahahaha! Hou op! Alsjeblieft!” gil ik. “Eerst genade!” roept Mathijs. “Genade, Genade!” roep ik meteen en Mathijs houdt op met kietelen. We kijken elkaar even aan. Dan buigt hij voorover en zoent hij me. Ik trek hem helemaal boven op me. “Laat de film maar zitten” mompel ik met mijn mond op die van Mathijs. “Goed idee” zegt hij. En hij en hij gooit de DVD door de kamer heen.

Reageer (5)

  • Willibrord

    suikerhartje? xD

    1 decennium geleden
  • MacGyver

    Wat is er mis met Assepoester? Dat is toevallig wel een van mijn favoriete sprookjes!

    1 decennium geleden
  • Alissaatje

    Whahah, Assepoester(duivel)

    Snel verder(A)

    1 decennium geleden
  • loveer

    Aaaah verder!!!(H)

    1 decennium geleden
  • Dinnetje

    “Haai suikerhartje”
    (H)(H)
    (H)(H)‘suikerhartje’, ‘snoezepoes’ of ’klaproosje’


    Van zijn zusje, jha right! hahaha he's soooo cute, oke ik begin een beetje op jou personage verliefd te worden....:9~

    Snel verder(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen