Foto bij Proloog.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Eyka

    En ik ontdek dit verhaal nu pas? Waarom zegt niemand mij ook niks over waarschijnlijk prachtige BK fanfiction - die NU nog loopt en niet zo'n jaren geleden afgelopen is - ? * zucht *
    Ik neem een bladwijzer, dan kan ik ooit eens langzaam beginnen lezen wanneer ik tijd vind naast het zelf schrijven (aan Het Lot, you know ;p), het leren, slapen en het leven. Ja, dat klonk nogal raar, but it is.
    En dan moet ik nog even vermelden dat de manier waarop deze proloog geschreven is, toch ergens aanstekelijk is! Het is heel anders dan de manier waarop ik schrijf bv. maar op een goede manier. Je wekt nieuwsgierigheid in ieder geval. Wat het me nu erg lastig maakt op op bladwijzer te drukken en niet te beginnen leren, maargoed. Je hebt nog wat reacties van me te goed, eenmaal ik begin te lezen.. (nerd)

    1 decennium geleden
  • Pusheen_The_Cat

    :X wauwie

    1 decennium geleden
  • Malificent

    Moooooi! <3 Ik haat het als iemand een slaafje neemt, iedereen mens moet een eigen leven leiden, en niet gedongen te worden om al die dingen te doen... Maar ben wel benieuwd naar wat er allemaal gaat gebeuren...

    x(flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen