De eerste opdracht van She!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • thinkingoutloud

    Mijn persoonlijke beoordeling:

    Ten eerste valt het me op dat je songtekst geen titel heeft, dat is wel jammer.Het valt me op dat je de eerste bent die een Nederlandstalige songtekst hebt! Dat is wel bijzonder want de meesten hebben hun songtekst in het Engels geschreven. Je hebt veel zinnen die op elkaar rijmen, dat vind ik wel goed. Maar in het refrein zijn meestal de woorden : fijn, zijn enzovoorts die op elkaar rijmen. Verder vind ik je woordkeuze wel wat minder goed passen bij een songtekst. Veel succes met de volgende opdracht!

    1 decennium geleden
  • Adaph

    Vind ik ook, Taraluis!

    1 decennium geleden
  • Emrys

    Ik zet hier even een reactie bij omdat She zo aardig is en ik het echt een mooie songtekst vind In het nederlands (H)
    Good Job (A)

    1 decennium geleden
  • Adaph

    Mijn persoonlijke beoordeling
    Wat me gelijk al opvalt is dat jouw songtekst Nederlands is. Dat vind ik heel grappig. Ik vind je songtekst wel heel direct. Je zegt al gelijk dat ze mensen moeten neerschiten, moorden en moeten vechten. Ik vind het een niet zo mooie woordkeuze voor een songtekst. Wel vind ik het goed overkomen dat sommige zinnen op elkaar rijmen. Succes met de volgende opdracht en houd dit vol!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen