Door jullie moet ik zelf ook een traantje wegpinken... Dat moet ik sowieso al, het is nou eenmaal niet leuk als de hoofdpersoon in je verhaal geen kloppend hart heeft. :x

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • HopexLove

    aH ZIELIG!
    SNEL VERDER<3!

    1 decennium geleden
  • Wynter

    -cries-
    Wat Square bij het vorige hoofdstuk zei, klonk best aanlokkeijk (cat) Dat John Eva weer tot leven wekte voordat Thijs zijn ziel verkoopt.

    1 decennium geleden
  • Shadowlife

    snelll verderrr!!!!!!!!!!!!!!(Y)(huil)

    1 decennium geleden
  • Square

    Nou geef je zelf ook toe dat je het niet leuk vindt! Waarom doe je het dan? ):

    Maar, Thijs trekt wel vage conclusies. Hij was er toch zo van overtuigd dat Eva nog leefde? Dan zou hij, als hij een lege hut aantreft, toch denken dat ze weggelopen is, en daar juist blij mee moeten zijn?
    Oké, waarschijnlijk is ze niet weggelopen, want ze is echt dood. Tenzij er een wonder is gebeurd ofzo, maar dat zou eigenlijk best wel eng zijn. Een soort zombie ofzo. O.o
    Maar waar zijn Thomas en Dora eigenlijk? Of zijn die Eva echt aan het begraven?
    O god, als Thijs dan ook nog zelfmoord pleegt, zijn zij de enige levende mensen op het eiland. Voor het gemak vergeten we Harold even, want die moet zichzelf ook maar om zeep helpen ofzo. Niemand zou daar een traan om laten. (cat)
    Maar dan krijgt Dora ook nog dat kind, en misschien gaat ze daar zelf wel bij dood. Die kans is behoorlijk groot, en of het kind het overleeft is ook nog maar de vraag, zeker als Dora sterft. Want Thomas kan tenslotte geen melk geven. x'D
    Maar als de bevalling écht slecht zou verlopen, is Thomas helemaal alleen. Aw, arme jongen.
    Maar goed, de conclusie is dus dat Thijs géén zelfmoord moet plegen, want net als George moet hij inzien dat het leven wel degelijk nog nut heeft. Ik zou zo graag even met hem praten, dan zou ik hem dat wel duidelijk maken. Desnoods met geweld. :Y)

    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • EndofRainbow

    NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:(

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen