De 1e opdracht van Taraluis!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • thinkingoutloud

    Mijn persoonlijke beoordeling:

    Teneerste; wat leuk dat je een plaatje hebt bij je songtekst! Ik vind hem er goed bij passen. Ik zie ook een paar spellingsfouten, ik heb een tip voor je die goed van pas is. Controleer altijd je songtekst op bijv. spellingsfouten nadat je hem hebt geschreven. Eventueel nog wat dingetjes aanpassen enzo! Je zinsopbouw is heel goed en je hebt hem wel snel ingeleverd. Ik vind hem wel een beetje kort, maar je hebt het wel goed gedaan!

    1 decennium geleden
  • Adaph

    Mijn persoonlijke beoordeling

    Ik vind dat je het heel goed gedaan hebt en je was zeer snel met het inleveren van je opdracht. Misschien zelfs wel iets té snel. Volgende keer moet je iets beter letten op de spellings- en taalfouten. Desnoods vraag je iemand van een oudere leeftijd om ze eruit te halen. Ik vind dat je een goede zinsopbouw gebruikt en de zinnen komen daardoor duidelijk over. Wel vind ik hem een beetje kort, maar voor de eerste keer heb je het supergoed gedaan!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen