vandaag verder = 2 reacties
morgen verder = 1 reactie

Sorry, wilde hem eerder posten, maar was hem vergeten activeren. :$

“Het is tijd voor een ander soort oefening”, besliste Maria.
“Wat stel je voor?”, vroeg Jasper liefdevol.
“Laat elke jonge vampier het tegen jullie een voor een opnemen. Als hij slecht vecht maak je er een einde aan.”
“Goed”, knikte Anna.
“Spreid het over drie dagen. Vandaag neemt Peter het tegen iedereen op, terwijl Jasper en Anna toekijken. Morgen vecht iedereen met Anna, overmorgen met Jasper. Jullie beslissen met z’n drieën wie in leven blijft en wie niet, maar als ik kom controleren wil ik geen opmerkingen hebben.”
“Komt in orde”, knikte Jasper, en ze liepen de schuur weer in.

“Iedereen op één rij”, beval Jasper. De vampiers deden wat hen gevraagd werd, hoewel de rij achteraan nogal slordig was. Anna nam pen en papier, en schreef de namen van de newborns elk op een half blad. Ze noteerde er onmiddellijk bij of ze netjes in de rij stonden of niet.
“Jullie gaan zo dadelijk één voor één tegen Peter vechten. Doe jullie best en probeer te winnen, maar of jullie winnen of verliezen is niet het belangrijkste, wel de manier waarop jullie vechten. Je vecht door tot één van beiden in staat is het hoofd van de ander af te rukken, maar als er ook maar één iemand het in zijn hoofd haalt Peters hoofd af te rukken, zullen jullie onmiddellijk sterven op een ontzettend pijnlijke manier. Duidelijk?” De vampiers zwegen, enkelen knikten.
“De eerste mag aantreden”, zei Peter. Jasper en Anna zaten naast elkaar toe te kijken en maakten aantekeningen over het gevecht. Peter versloeg bijna iedereen, hoewel hij bij sommigen harder zijn best moest doen als bij anderen. De enige waardoor hij verslagen werd was Resa. De volgende dag vocht Anna tegen de newborns. Zij versloeg hen allemaal, hoewel Charlotte haar bijna overwon. Jasper had het meeste ervaring, en won met gemak van elke newborn.

Reageer (1)

  • Inger1234

    leuk!!
    heeeeel snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen