Emma Campbell

'van wie?' vraagt mijn vader nog een keer.' je hebt het best gehoort hoor!' schreeuw ik.ik gooi de brief naar hem toe, en boos ren ik naar boven. hoe kon hij mij dit aandoen? ik heb een tweeling zusje en ik weet het niet eens. ineens blijf ik stokstijf stil staan. wie zijn dan mijn ouders? owww, ik moet Eloise terug schrijven. het moet! hulpeloos ga ik op mijn bed zitten. maar wat moet ik dan schrijven? snel pak ik pen en papier en begin te schrijven.

hoi dear Eloise
ik was heel erg verrast door je brief. ik wist helemaal van niets. van wie heb jij gehoord dat jij mijn tweelingzusje was? wie zijn onze ouders? ik wil dolgraag langskomen! het is bijna vakantie. kan het dan?

xx
Emma


il lees de brief nog wel 3 keer door voordat ik hem in de envelop stop.'Emma?' hoor ik van achter de deur 'ik wil even met je praten' met een zucht sta ik op 'kom maar binnen dan' mijn vader komt naast me zitten op het bed. ik wil even tegen je zeggen dat ik echt je vader ben. je moeder en ik zijn gescheiden en we wilden niets met elkaar te maken hebben. we hadden ervoor gekozen om jullie apart op te laten groeien. je moeder trouwde later met een rijke man, en die wonen nu samen in een kasteel in Bath. ik wilde je het niet vertellen omdat ik niets met je moeder te maken wil hebben

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen