Foto bij Breathless

Ik probeer elke dag een hoofdstuk te posten, helaas heb ik volgende week toetsweek, dus volgende week zal ik helaas niet zo veel posten.

Wat moet ik aan? Wat moet ik aan? Ik trek van alles uit m'n kast, bekijk het en gooi het vervolgens over mijn schouder op de grond. Wat moet ik aan? Ik blijf de zin maar in m'n hoofd herhalen.
Met een zucht ga ik op bed zitten. Ik heb niks om aan te doen! Ik heb vandaag geen tijd gehad om nog iets nieuws te kopen. Mijn kast is nou niet echt twee dates achter elkaar bestendig. Ik werp een blik op de klok."shit!" roep ik. Het is al half 5. Over een half uur komt Mathijs. Ik begin als een gek door m'n kamer te rennen. Ik grijp een donkerblauwe spijkerbroek, een shirtje en een colbertje van de kledingstapel op de grond en trek het snel aan. Ik haal een borstel door mijn haar en kijk nog een keer naar de klok. Tien over half vijf. Ik loop naar de kaptafel en kijk in de spiegel. Gelukkig geen puistjes. Ik doe wat oogschaduw, oogpotlood en mascara op. Dan ren ik naar beneden en trek m’n vans aan. “Klaar” zucht ik opgelucht. Ik kijk op m’n iPhone. Tien voor vijf. Mooi nog tijd om Ysa te sms’en.

Haai, Bijna tijd voor mijn tweede date met Mathijs. Ik heb er zin in! Wish me LUCK. Liefs, Fay.

Ik krijg bijna meteen een sms’je terug.

Heel veel LUCK schatje! Je kan het, en vanavond wil ik weten hoe Mathijs zoent *lacht vals* Haha, veel plezier. Xxxxkusjes Ysa en Nina

Ik glimlach terwijl ik het sms’je lees. Ysa is echt een gek kind.
Op dat moment gaat de bel. Ik loop naar de deur en haal hem dit keer succesvol van slot.
“Hoi” fluister ik ademloos terwijl ik de deur open.




Reacties en Kudo’s zijn welkom
(A)

Reageer (3)

  • Alissaatje

    Hmm, spannend(nerd)
    ik ga snel verder lezen:Y)

    1 decennium geleden
  • loveer

    Aaaah succes met je toetsweek en zoals XxRianne al zei deze storie is inderdaad geweldig!! Snel verder!! Wil je trouwens mijn stories ook lezen?

    1 decennium geleden
  • Dinnetje

    Spannend~ toetsweek!
    Ik zal voor je duimen en denk dat ik ook eens reclame voor je ga maken zodat je hopelijk wat meer lezers krijgt<3 Want deze story is geweldig(flower)
    Maare snel verder als dat lukt dan.... hahah je snapt me wel...(hoop ik)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen